Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

BiFFova T16 ( 350 - 450 HP )

Recommended Posts

Odesláno

na pristi sezonu necham nastrikat predni masku kterou mam udelanou za pomoci Briana ;) a pak se rozhodnu kterou tam dam , jinak chystam jeste jednu kapotu !

post-4654-14109620566334_thumb.jpg

Odesláno

Biffe, mám dotaz na S16, jakej si dával do kitu filtr RU-1760 nebo RU-1750 ? nebo je ještě nějaká jiná varianta co se tam vejde? příští týden chci objednávat taky. Odkud si to koupil ty? nějaká dobrá cena?

Odesláno

mas to krasny ale to lizo mi k tomu nejak nesedne .. :myslim (nerikam ze na my 306 to vypada lip .. :) )

Odesláno

Go.play: ja tam mam 1760 a stala neco kolem 1000 s postou !!

To lizo tam mam od doby kdy ho na clubu jeste nikdo nemel , nemuzu za to ze ted ho ma kazdy a je okoukane :)

jde videt ze jsme klub :D

jinak dekuji za pochvalu , dneska jsem ho umyl a jeste ho par krat projedu a pujde se delat udrzba motoru :D a vsech malickosti kolem na co nebyl cas pres leto :)

Odesláno

Pořád krásný a hezká 405... a udržba máš v plánu i drobátko ještě ladit a nebo už jen bežný opravy a udržba... :) mě přes zimu čeká snad pár věcí na coupé aby to jelo o fous líp

Odesláno

john: pro zacatek bezne veci pretesnit co se da aby to bylo pekne ciste a pak musim sehnat par lidi a pohrat si trochu s motorem :)

Kazdopadne uz nebude 25 turbo ale 28 :D

Odesláno

Bude se ladit Tecko , Evo by taky slo ale je to cenove nekde jinde a mam ted jinaci priority co se tyce financi takze zustanu u tecka to bude stat min :D

• O 2 týdny později...
  • O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...