Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

prosim vas aky typ radia(navigacie) je pre peugeot 607...rocnik 2005 je tam velka farebna obrazovka...a softver 6.51...lebo som kupil mapy CD východ North-West Europe 2008/2009 ale po vlozeni mi pise vloste CD...neviem co moze byt za problem..lebo pri upe tam pisalo ze je to pre RT3,RT4 a RT5

Odesláno

Mám mapy na RTčka i na VDO...takže můžeš vyzkoušet obojí a uvidíš... :Dnechápu, jak si to někdo může koupit, když to tady lítá \"vzduchem\" zadarmo....jestli chceš, tak mi napiš SZ a něco ti pošlu....mám pocit, že by to mělo bejt 02/2009...tak aspoň něco... :papa

PS: tak teďka jsem na RTčka našel mapy 10/2009 :D:roker

[upravil dne 27/2/10 Budhas]

• O 2 týdny později...
Odesláno

Lidi, prosim vás, pokud mi někdo psal o mapy a já mu neposlal odkazy, nebo nějak jsem se neozval, tak mi prosíp napište ještě jednou SZ .... těch lidí, co to po mě chce je docela dost a měl jsem v tom docela hokej...díky.

Odesláno

Budhas neviem či ti prišla odo mňa správa, ale ja chcel by som nejaké mapy na 607 s veľkým farebným displejom. AK sa dá :) diky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...