Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Něco pro lakýrníky - lak na Babettu (hotovo)

Recommended Posts

Odesláno

Pro finální fotky sjeďte dolu, nebo navštivte tento web :)

Bože, já sem debil :bojim:roll

Dneska jsem lakoval pár kovovejch dílů (nastříkaný základovnou). Koupil jsem email syntetický univerzální na dřevo a kov. Vzadu je napsáno - při stříkání ředit S6001

A co bůh nechtěl já si vzal flašku ve kterej bylo ředidlo C6000. Tím jsem to naředil a nastříkal :(

Teď to schne, tak jsem zvědavej, jak to bude vypadat.

Je to hodně špatný? jak to bude vypadat? Zaschne to, nebo bude barva \"gumová\"? :myslim

Mě asi šlehne :(

[upravil dne 26.2. 10 dolly1010]

[upravil dne 22.3. 10 dolly1010]

Odesláno

Nešlehne neboj :D,uschne ti to rychlejc,možná malinko zmatovatí ale to nebude tak hrozný,jestli je to jen základovka ,tak tý to neuškodí,ředili jsme ji v práci taky C 6000(aceton),když bylo něco potřeba udělat rychlejc.Pokud budeš dávat vrchní barvu taky S,tak ji taky nařeď C(acetonem)

Odesláno

Uff, to sem si oddych :)

Byla by to škoda, si poničit tohle: http://mylms.ic.cz/index.php?text=181-novej-lak :D

Psal jsem i do fóra na www.barvy.cz a tam mi napsali:

Richard Dener

Ředidlo, pokud nesráží barvu při ředění, nijak zásadně neovlivní výsledné vlastnosti nátěrového filmu, v průběhu zasychání se plně odpaři. Ve vašem případě ( syntetika + C 6000) mohlo toto ředidlo maximálně způsobit horší rozliv (slévatelnost) po nástřku nebo při větší relativní vlhkosti prostředí způsobit mléčný zákal nátěrového filmu.

Odesláno

A uz si sa rozhodol akej bude farby ?

Ja by som na tvem miste sehnal \"elektrony\" s korada , babetu bych dal do svetle zlute alebo svetle cervene, a biele kolesa :D

Odesláno

Lubk0, právě sem přidal obrázky z dnešní akce :) Jsou uplně dole, takže barva je jasná :D

\"elektrony\" nebudou. Trošku vyleštím tyhle chromáky a bude klid :) Tohle má bejt stroj \"bez investic\" s nízkou spotřebou :D

Odesláno

Myslel si jasná :D

Ale tak \"elektrony\" s korada by nemuseli byt take drahe :D A to by bola potom len mrte mašina... A taky vyfuk s jawi 350 639 a neni o com :D

Odesláno

Já bych na Tvém místě poslal Babettu poslal ze stráně. To je pomsta od bratrů slováků. Už tenkrát věděli, že je porazíme v hokeji na olympiádě 2010.

Odesláno
Původně zaslal: Peta

Já bych na Tvém místě poslal Babettu poslal ze stráně. To je pomsta od bratrů slováků. Už tenkrát věděli, že je porazíme v hokeji na olympiádě 2010.

:D:D:D:D:D:D jo no, bych se akorát tak vysral na nějakou bábu

Odesláno

Peta

Já bych na Tvém místě poslal Babettu ze stráně

no nevim,já ji mám už nějakejch pár let +- 10 a nemůžu si stěžovat,zatim ,když jsem potřeboval,tak mě dovezla

[upravil dne 26.2.2010 vendi.stejskal]

Odesláno

Vy ste vořežproutci :D

Tohle je prostě jen takovej koníček :)

Abych řek pravdu, tak už několik sprostých slov padlo směrem k motoru :D Ale zas kvůli výměně radiátoru nemusíš oddělávat celou palubku :D :D

Je to pohoda :) Jen tak si jedeš krajinou... :)

Ale kdyby mi někdo dal zadara skůtr, tak bych se rozhodně nebránil :D

Odesláno

Peta, nechapem preco by bola babetta zla :) Na dochadzanie po meste, bola dobra, hlavne vtedy. Dnes uz su na to skutry, ale mas to jako s favoritem. Na babetu sezenes vsechno, za par korun, za par korun ji aj koupis. A vozis se za 1,5 - 2 litri na 100 km :P

Inak kdyz jezdis vice mimo mesta, alebo jdes po hlavnich tazich, tak neni od veci koupit mensi rozetu, pomalej sa to bude rozjizdet, ale s tou rozetou byl narast maximalky zhruba o 10 km/h :D

Inak na doachadzanie do prace, by som si na tvem miste koupil Simsona, to byl stroj, to ma uz spojku, 4 rychlosti, a postavis to i na zadne :P

Odesláno
Původně zaslal: Lubk0

Inak na doachadzanie do prace, by som si na tvem miste koupil Simsona, to byl stroj, to ma uz spojku, 4 rychlosti, a postavis to i na zadne :P

Není problém na tom jet :D Ale bngáčům by asi vadilo, že na to nemám papíry (mám jen Béčko) :D

Ale už mě napadlo, že bych si moh udělat papíry na motorku :myslim:)

Odesláno

No to mate prd zakony, ja sem sifona mal na normalnych papieroch na male acko ...

Ted uz mam komplet Acko, ale v 15 tke sem si delal vodicak jen kvuli tomu , abych mohl jezdit na necem i legalne :D A sifona sem s tym mnel 3 roky prilepenyho na zadku :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...