dolly1010 Odesláno 26. únor 2010 Odesláno 26. únor 2010 Pro finální fotky sjeďte dolu, nebo navštivte tento web Bože, já sem debil Dneska jsem lakoval pár kovovejch dílů (nastříkaný základovnou). Koupil jsem email syntetický univerzální na dřevo a kov. Vzadu je napsáno - při stříkání ředit S6001 A co bůh nechtěl já si vzal flašku ve kterej bylo ředidlo C6000. Tím jsem to naředil a nastříkal Teď to schne, tak jsem zvědavej, jak to bude vypadat. Je to hodně špatný? jak to bude vypadat? Zaschne to, nebo bude barva \"gumová\"? Mě asi šlehne [upravil dne 26.2. 10 dolly1010] [upravil dne 22.3. 10 dolly1010] Citovat
vendelinek Odesláno 26. únor 2010 Odesláno 26. únor 2010 Nešlehne neboj ,uschne ti to rychlejc,možná malinko zmatovatí ale to nebude tak hrozný,jestli je to jen základovka ,tak tý to neuškodí,ředili jsme ji v práci taky C 6000(aceton),když bylo něco potřeba udělat rychlejc.Pokud budeš dávat vrchní barvu taky S,tak ji taky nařeď C(acetonem) Citovat
dolly1010 Odesláno 26. únor 2010 Autor Odesláno 26. únor 2010 Uff, to sem si oddych Byla by to škoda, si poničit tohle: http://mylms.ic.cz/index.php?text=181-novej-lak Psal jsem i do fóra na www.barvy.cz a tam mi napsali: Richard Dener Ředidlo, pokud nesráží barvu při ředění, nijak zásadně neovlivní výsledné vlastnosti nátěrového filmu, v průběhu zasychání se plně odpaři. Ve vašem případě ( syntetika + C 6000) mohlo toto ředidlo maximálně způsobit horší rozliv (slévatelnost) po nástřku nebo při větší relativní vlhkosti prostředí způsobit mléčný zákal nátěrového filmu. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 26. únor 2010 Odesláno 26. únor 2010 A uz si sa rozhodol akej bude farby ? Ja by som na tvem miste sehnal \"elektrony\" s korada , babetu bych dal do svetle zlute alebo svetle cervene, a biele kolesa Citovat
dolly1010 Odesláno 26. únor 2010 Autor Odesláno 26. únor 2010 Lubk0, právě sem přidal obrázky z dnešní akce Jsou uplně dole, takže barva je jasná \"elektrony\" nebudou. Trošku vyleštím tyhle chromáky a bude klid Tohle má bejt stroj \"bez investic\" s nízkou spotřebou [upravil dne 26.2. 10 dolly1010] Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 26. únor 2010 Odesláno 26. únor 2010 Myslel si jasná Ale tak \"elektrony\" s korada by nemuseli byt take drahe A to by bola potom len mrte mašina... A taky vyfuk s jawi 350 639 a neni o com Citovat
Péťa Odesláno 26. únor 2010 Odesláno 26. únor 2010 Já bych na Tvém místě poslal Babettu poslal ze stráně. To je pomsta od bratrů slováků. Už tenkrát věděli, že je porazíme v hokeji na olympiádě 2010. Citovat
kovi306 Odesláno 26. únor 2010 Odesláno 26. únor 2010 Původně zaslal: Peta Já bych na Tvém místě poslal Babettu poslal ze stráně. To je pomsta od bratrů slováků. Už tenkrát věděli, že je porazíme v hokeji na olympiádě 2010. :D:D:D:D:D jo no, bych se akorát tak vysral na nějakou bábu Citovat
vendelinek Odesláno 26. únor 2010 Odesláno 26. únor 2010 Peta Já bych na Tvém místě poslal Babettu ze stráně no nevim,já ji mám už nějakejch pár let +- 10 a nemůžu si stěžovat,zatim ,když jsem potřeboval,tak mě dovezla [upravil dne 26.2.2010 vendi.stejskal] Citovat
dolly1010 Odesláno 26. únor 2010 Autor Odesláno 26. únor 2010 Vy ste vořežproutci Tohle je prostě jen takovej koníček Abych řek pravdu, tak už několik sprostých slov padlo směrem k motoru Ale zas kvůli výměně radiátoru nemusíš oddělávat celou palubku :D Je to pohoda Jen tak si jedeš krajinou... Ale kdyby mi někdo dal zadara skůtr, tak bych se rozhodně nebránil [upravil dne 26.2. 10 dolly1010] Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 26. únor 2010 Odesláno 26. únor 2010 Peta, nechapem preco by bola babetta zla Na dochadzanie po meste, bola dobra, hlavne vtedy. Dnes uz su na to skutry, ale mas to jako s favoritem. Na babetu sezenes vsechno, za par korun, za par korun ji aj koupis. A vozis se za 1,5 - 2 litri na 100 km Inak kdyz jezdis vice mimo mesta, alebo jdes po hlavnich tazich, tak neni od veci koupit mensi rozetu, pomalej sa to bude rozjizdet, ale s tou rozetou byl narast maximalky zhruba o 10 km/h Inak na doachadzanie do prace, by som si na tvem miste koupil Simsona, to byl stroj, to ma uz spojku, 4 rychlosti, a postavis to i na zadne Citovat
dolly1010 Odesláno 26. únor 2010 Autor Odesláno 26. únor 2010 Původně zaslal: Lubk0 Inak na doachadzanie do prace, by som si na tvem miste koupil Simsona, to byl stroj, to ma uz spojku, 4 rychlosti, a postavis to i na zadne Není problém na tom jet Ale bngáčům by asi vadilo, že na to nemám papíry (mám jen Béčko) Ale už mě napadlo, že bych si moh udělat papíry na motorku Citovat
dolly1010 Odesláno 26. únor 2010 Autor Odesláno 26. únor 2010 Zvládnu, ale ne \"legálně\" (ani motorka na papíry nejezdí ) Na Simsona musíš mít Ačko. Bčko je auto a moped (do 45km/h) Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 26. únor 2010 Odesláno 26. únor 2010 No to mate prd zakony, ja sem sifona mal na normalnych papieroch na male acko ... Ted uz mam komplet Acko, ale v 15 tke sem si delal vodicak jen kvuli tomu , abych mohl jezdit na necem i legalne A sifona sem s tym mnel 3 roky prilepenyho na zadku Citovat
Benžík Odesláno 27. únor 2010 Odesláno 27. únor 2010 Neřikam, že babča je špatnej stroj, ale před jí dávam přednost kolu. Citovat
dolly1010 Odesláno 27. únor 2010 Autor Odesláno 27. únor 2010 Když mě se nechce šlapat I když ta možnost tu je Jednou sem šlapal asi půl kiláku a myslel jsem, že se složim Citovat
Benžík Odesláno 27. únor 2010 Odesláno 27. únor 2010 Jj, jednou jsem taky šlapal asi kilák na babče a do kopce a taky jsem myslel, že se složim. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.