peugeot09 Odesláno 25. únor 2010 Odesláno 25. únor 2010 Poslední dobou mi při přejezdu nerovností něco bouchá zezadu a zdá se mi, že zadek občas v zatáčce jemně ulítne, navíc mi přijde, že je zadek celkově nějakej tvrdej. Nejdřív jsem myslel, že je to na repas komplet zadní nápravy, ale teď už si tak úplně jistej nejsem. Kola jsou hodně jemně do A (normálním pohledem to vidět není, teprve až potom, co se člověk podívá pod určitým úhlem zezadu auta). Může tohle způsobovat ložisko zadního kola? Už to mám z jednoho docela (docela dost) důvěryhodného zdroje potvrzený, ale radši se ještě zeptám tady na fóru, abych měl jistotu. Díky Citovat
Schreek Odesláno 26. únor 2010 Odesláno 26. únor 2010 Zvedni si auto na hever a zkus vzít za zadní kolo směrem do strany, pokud ucítíš vůli, je to zralé na repas a pravděpodobně to bude i příčina Tvých problémů. Dost často bývá špatná třeba jenom jedna strana, já to měl třeba na straně řidiče ko a na druhý úplně v pohodě. Snad Ti to pomůže [upravil dne 26/2/10 Schreek] Citovat
peugeot09 Odesláno 26. únor 2010 Autor Odesláno 26. únor 2010 Díky mockrát. Vyzkouším a uvidím. Citovat
breta Odesláno 14. září 2010 Odesláno 14. září 2010 Mám ten samý problém,kola vůli nemají,tlumiče jsou Ok.Poraďte,čím to může být.Silentbloky? [upravil dne 14.9.2010 od breta] Citovat
winco Odesláno 14. září 2010 Odesláno 14. září 2010 ja mám problem podobny akurat ešte nevim či maji kola vôlu(som čul objavil to vlakno) ale sere ma to že mi niečo bucha(štrngoce) pri prejazde nerovnosťou ale mám taky dojem že mne to robi na prednej naprave alebo že by to bolo zo zadu???? to čul moc ani nevim povedať, som si už na to zvik Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.