Benžík Odesláno 25. únor 2010 Odesláno 25. únor 2010 Při hledání výfuku jsem v jednom eshpu narazil na polský výfuk za 4Kč (prostřední díl), neváhal jsem a objednal i s koncovým dílem (867Kč) + doprava 150Kč. Po chvíli mi přišel email, ve kterém bylo že cena je chybná a skutečná cena je 825Kč a jestli akceptuji opravenou cenu nebo chci zrušit objednávku. Odpověděl jsem, že opravenou cenu neakceptuji a objednávku nechci zrušit. Podle jejich obchodník podmínek na to mam nárok. Co myslíte, jak to dopadne? Měl jsem jich za 4Kč objednat víc Citovat
godzila.01 Odesláno 25. únor 2010 Odesláno 25. únor 2010 Za ty čtyři koruny si jich měl objednat kamion Podle zákona ti je dodat musí!!! Známej takhle za korunu koupil flashku za několik tisíc kvůli chybě v softu Citovat
Qcko Odesláno 25. únor 2010 Odesláno 25. únor 2010 Musia ti to predat, to je ich problem, pre teba je zavazna cena, za ktoru si objednaval, ak ju mas aj v objednavke Ale zas ti nemusia nic poslat a budu ta proste ignorovat:roll [upravil dne 25/2/10 Qcko] Citovat
dolly1010 Odesláno 25. únor 2010 Odesláno 25. únor 2010 Takhle nějak prodávali u Vodafonu nový iPhony kolem pěti tisíc (chyba v eShopu). Taky je museli poslat za uvedenou cenu Citovat
Benžík Odesláno 25. únor 2010 Autor Odesláno 25. únor 2010 Asi jsem měkkej ´, napsali znovu a přistoupil jsem na 1350Kč za oba díly včetně dopravy. [upravil dne 25/2/10 Benžík] Citovat
dolly1010 Odesláno 25. únor 2010 Odesláno 25. únor 2010 škoda Chtěl sem vědět, jak to dopadne Napiš sem nějakou citaci, co ti napsali. Nějaký ty jejich výmluvy a tak [upravil dne 25.2. 10 dolly1010] Citovat
Qcko Odesláno 25. únor 2010 Odesláno 25. únor 2010 Aj tak to mas o 500 lacnejsie, nie? Ale tak mohol si si stat za svojim, stava sa to a firmy tym trpia Citovat
Benžík Odesláno 25. únor 2010 Autor Odesláno 25. únor 2010 Našel jsem v jejich podmínkách že smlouva se stává uzavřenou po závazným potvrzením objednávky ze strany prodávajícího. Oni si toho nejspíš nevšimli, tak jsem se s nima radši dohodnul než si toho všimnou a stornujou to oni sami v eshopu. I tak je to dobrá cena. Původně jsem chtěl koupit Walkera, oba díly, http://vyfuky-walker.cz/?v=vyfuky-walker-2&id=PE40629_1&k=5&vyrobce=Peugeot&model=406&fuel=Diesel&litre=2.1%20TD&body=STdt-SVdt-LXdt-GLXdt%20Estate/Stat , no ale nekupte to za ty peníze. Měl jsem jich objednat víc. [upravil dne 25/2/10 Benžík] [upravil dne 25/2/10 Benžík] Citovat
Benžík Odesláno 25. únor 2010 Autor Odesláno 25. únor 2010 Tady je ta citace: Dobrý večer, je mi velmi líto, že se cena liší, cenu po její opravě neakceptuji, zboží jsem objednal za cenu uvedenou v katalogu, objednávku zrušit nechci. Podle Vašich Obchodních podmínek (Ceny zboží v e-shopu: Všechny ceny uvedené v shopu VYFUK-LEVNE.CZ jsou uvedeny s DPH. Firma xxx není plátcem DPH. Cena sjednaná v kupní smlouvě je pro obě strany závazná a nelze ji jednostranně měnit. Prodávající si však vyhrazuje právo změny ceny v případě, že se výrazným způsobem změnila cena dodavatele zboží. V případě, že tato situace nastane, prodávající bude neprodleně kontaktovat kupujícího za účelem dohody o dalším postupu, přičemž kupující je oprávněn od smlouvy odstoupit.) nejste oprávněni od smlouvy odstoupit. A podle O.Z. zřejmě také ne. Děkuji za informaci. > ------------ Původní zpráva ------------ > Od: xxx > Předmět: Objednávka č. OBJ1000024 > Datum: 25.2.2010 19:17:29 > ---------------------------------------- > Dobrý večer, > > obdrželi jsme Vaši objednávku. Musíme se velmi omluvit, ale u výfuku 19.407 byla > uvedena chybná cena 4,- Kč. Správná cena je 825,- Kč. Omyl byl způsoben při > přípravě databáze. Cena Vaší objednávky tedy činí 1692,- Kč (825,- + 867,- Kč). > Doprava je zdarma a je zajišťována společností Radiální služba. Navíc získáváte > dárek zdarma. > > Sdělte nám prosím, jestli akceptujete cenu, popř. chcete objednávku zrušit. > > Ještě jednou se omlouváme. > > S pozdravem > Citovat
Benžík Odesláno 25. únor 2010 Autor Odesláno 25. únor 2010 Další: Dobrý večer, jak píšete a citujete z našich podmínek: \"Prodávající si však vyhrazuje právo změny ceny v případě, že se výrazným způsobem změnila cena dodavatele zboží. V případě, že tato situace nastane, prodávající bude neprodleně kontaktovat kupujícího za účelem dohody\". Ano naše nákupní cena se podstatně změnila, jelikož při zpracování databáze nám náš dodavatel poskytl chybnou cenu a po mém dotazu po Vaší objednávce ji upravil a tím právě nastala podstatná změna nákupní ceny. Poté jsem Vás neprodleně kontaktoval. Ano, právo zrušit objednávku nemám, to je pouze na Vás, ale mám vyhrazeno právo změny ceny objednávky a to jsem učinil. Uznávám naši podstatnou chybu a nabízím dodatečnou slevu na konečných 1350,- Kč, přičemž doprava je na nás. Rozhodnutí je na Vás s pozdravem xxx Citovat
dolly1010 Odesláno 25. únor 2010 Odesláno 25. únor 2010 Tak to si udělal dobře Ale lepší něco, než nic Snažej se z toho vykroutit... Citovat
Benžík Odesláno 2. březen 2010 Autor Odesláno 2. březen 2010 Výfuk (oba díly) už přišel, platil jsem 1350Kč + 35 Kč zásilkové službě. Je to polstrom, kvalita nic moc, lehce otlučený a sváry u tlumičů nebyli vůbec ničim ošetřený!!!Nastříkal jsem to celý zinko-hliníkovým sprejem (za 200Kč) do 400 stupňů. Citovat
309GT Odesláno 2. březen 2010 Odesláno 2. březen 2010 Měl jsi to reklamovat a požadovat nepoškozené zboží v odpovídající kvalitě Citovat
Benžík Odesláno 2. březen 2010 Autor Odesláno 2. březen 2010 To jo a zatim se ten co mam na autě teď rozpadne uplně. Včera už jsem ho musel přivázat drátem. U toho polstromu asi je tahle kvalita standart. Citovat
oddie Odesláno 2. březen 2010 Odesláno 2. březen 2010 Po shlédnutí vnitřku pár náhradových výfuků jsem dospěl k přesvědčení, že až přijde čas výměny koncáku, půjde tam orig. přímo z Peugeotu. Ono pak se někdo diví, že mám to auto tišší a že mi míň žere, když tam sám má nějakou hrůzu, přitom výfuk to ovlivňuje celkem dost. Citovat
čakom Odesláno 2. březen 2010 Odesláno 2. březen 2010 jsem kupoval vyfuk v prubehu zimy. napřed mi odešel koncak ten jsem koupil origo a pak středák a ten jsem koupil neorigo. Citovat
kovi306 Odesláno 2. březen 2010 Odesláno 2. březen 2010 na kolik tak vyjde original? to asi bude rapidně dražší co? Citovat
Karny Odesláno 2. březen 2010 Odesláno 2. březen 2010 by me zajimalo jestli je klvalitnejsi bosal nebo walker?? Citovat
čakom Odesláno 2. březen 2010 Odesláno 2. březen 2010 kovi306: origo na moju 406 stoji 4700 a ja ho kupoval za podstatne nižší cenu Citovat
The_DoctoR Odesláno 3. březen 2010 Odesláno 3. březen 2010 Shánim novej střeďák na GTIčko 206tku, co říkáte na tuhle cenu: http://www.profiautodily.cz/index.php?ProductID=1940722? Třeba v ELITu je tenhle úplně stejnej za 3100 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.