Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Při hledání výfuku jsem v jednom eshpu narazil na polský výfuk za 4Kč (prostřední díl), neváhal jsem a objednal i s koncovým dílem (867Kč) + doprava 150Kč. Po chvíli mi přišel email, ve kterém bylo že cena je chybná a skutečná cena je 825Kč a jestli akceptuji opravenou cenu nebo chci zrušit objednávku. Odpověděl jsem, že opravenou cenu neakceptuji a objednávku nechci zrušit. Podle jejich obchodník podmínek na to mam nárok. :aut

Co myslíte, jak to dopadne?

Měl jsem jich za 4Kč objednat víc :aut

Odesláno

Musia ti to predat, to je ich problem, pre teba je zavazna cena, za ktoru si objednaval, ak ju mas aj v objednavke :D

Ale zas ti nemusia nic poslat a budu ta proste ignorovat:roll

[upravil dne 25/2/10 Qcko]

Odesláno

Našel jsem v jejich podmínkách že smlouva se stává uzavřenou po závazným potvrzením objednávky ze strany prodávajícího. Oni si toho nejspíš nevšimli, tak jsem se s nima radši dohodnul než si toho všimnou a stornujou to oni sami v eshopu. I tak je to dobrá cena. Původně jsem chtěl koupit Walkera, oba díly, http://vyfuky-walker.cz/?v=vyfuky-walker-2&id=PE40629_1&k=5&vyrobce=Peugeot&model=406&fuel=Diesel&litre=2.1%20TD&body=STdt-SVdt-LXdt-GLXdt%20Estate/Stat ,

no ale nekupte to za ty peníze. :D Měl jsem jich objednat víc.

[upravil dne 25/2/10 Benžík]

[upravil dne 25/2/10 Benžík]

Odesláno

Tady je ta citace:

Dobrý večer,

je mi velmi líto, že se cena liší, cenu po její opravě neakceptuji, zboží jsem objednal za cenu uvedenou v katalogu, objednávku zrušit nechci. Podle Vašich Obchodních podmínek

(Ceny zboží v e-shopu: Všechny ceny uvedené v shopu VYFUK-LEVNE.CZ jsou uvedeny s DPH. Firma xxx není plátcem DPH. Cena sjednaná v kupní smlouvě je pro obě strany závazná a nelze ji jednostranně měnit. Prodávající si však vyhrazuje právo změny ceny v případě, že se výrazným způsobem změnila cena dodavatele zboží. V případě, že tato situace nastane, prodávající bude neprodleně kontaktovat kupujícího za účelem dohody o dalším postupu, přičemž kupující je oprávněn od smlouvy odstoupit.)

nejste oprávněni od smlouvy odstoupit. A podle O.Z. zřejmě také ne.

Děkuji za informaci.

> ------------ Původní zpráva ------------

> Od: xxx

> Předmět: Objednávka č. OBJ1000024

> Datum: 25.2.2010 19:17:29

> ----------------------------------------

> Dobrý večer,

>

> obdrželi jsme Vaši objednávku. Musíme se velmi omluvit, ale u výfuku 19.407 byla

> uvedena chybná cena 4,- Kč. Správná cena je 825,- Kč. Omyl byl způsoben při

> přípravě databáze. Cena Vaší objednávky tedy činí 1692,- Kč (825,- + 867,- Kč).

> Doprava je zdarma a je zajišťována společností Radiální služba. Navíc získáváte

> dárek zdarma.

>

> Sdělte nám prosím, jestli akceptujete cenu, popř. chcete objednávku zrušit.

>

> Ještě jednou se omlouváme.

>

> S pozdravem

>

Odesláno

Další:

Dobrý večer,

jak píšete a citujete z našich podmínek: \"Prodávající si však vyhrazuje

právo změny ceny v případě, že se výrazným způsobem změnila cena dodavatele

zboží. V případě, že tato situace nastane, prodávající bude neprodleně

kontaktovat kupujícího za účelem dohody\". Ano naše nákupní cena se podstatně

změnila, jelikož při zpracování databáze nám náš dodavatel poskytl chybnou

cenu a po mém dotazu po Vaší objednávce ji upravil a tím právě nastala

podstatná změna nákupní ceny. Poté jsem Vás neprodleně kontaktoval. Ano,

právo zrušit objednávku nemám, to je pouze na Vás, ale mám vyhrazeno právo

změny ceny objednávky a to jsem učinil. Uznávám naši podstatnou chybu a

nabízím dodatečnou slevu na konečných 1350,- Kč, přičemž doprava je na nás.

Rozhodnutí je na Vás

s pozdravem

xxx

Odesláno

Výfuk (oba díly) už přišel, platil jsem 1350Kč + 35 Kč zásilkové službě. Je to polstrom, kvalita nic moc, lehce otlučený a sváry u tlumičů nebyli vůbec ničim ošetřený!!!Nastříkal jsem to celý zinko-hliníkovým sprejem (za 200Kč) do 400 stupňů.

Odesláno

Po shlédnutí vnitřku pár náhradových výfuků jsem dospěl k přesvědčení, že až přijde čas výměny koncáku, půjde tam orig. přímo z Peugeotu. Ono pak se někdo diví, že mám to auto tišší a že mi míň žere, když tam sám má nějakou hrůzu, přitom výfuk to ovlivňuje celkem dost.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...