Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ano.

1. Vyhozené peníze

2. V lepším případě to nic nezničí, a v tom horším případě...

Pokud je motor v pořádku, žádné takové sr..y nepotřebuje, a pokud není v pořádku, nic takového mu nepomůže.

Odesláno

Nastesti zkusenost nemam :)

Vetsinou to odkouri motor .... kdyby to bylo tak dobry, tak uz se to rovnou micha s tema olejema ....

Odesláno

Jo hele a co nějaký přísady do dieslu, který se tam nalejou před výměnou oleje, nechá se pak motor 20 minut běžet a pak se vyleje olej, prej to vyčistí.... máte někdo zkušenost?

Odesláno

No jasně, to zkoušel kolega z práce, s tím dieselem, před pár lety. Když mu to náhodou připomenu, tak strašně zuří. Ale propálený píst má doma schovaný, na památku na tu "dekarbonizaci"

Odesláno

KUBBACHER: Rikas ze PS23 je v pohode ... tak to ji tam mozna zkusim nalejt. Lezi mi doma v polici uz pekne dlouho, ale nebyl jsem si jistej. Tak toz to zkusim a dam vam vedet!!

Makovice (The BIG TESTER, snad i uspesnej :) )

Odesláno

PS23 je to z tý blbý reklamy, kde ukazovali, že ten motor je pak schopnej běžet i bez oleje? To, co má obal jak kanárek, ale nemá ani českej návod, natož nějaký údaj o složení??? Tak tenhle sajrajt bych si do motoru nenalil, ani kdyby mi za to platili. Ale vaše věc, lejte si tam co chcete...

Jinak, Slick50, Ekolube apod, vše co obsahuje teflon - jo, motor se ztiší. Ale jen proto, že se tím zablemcá a zalepí. Tyhle vodičky kdysi zkoušeli nějací maníci, co na brzdě připravovali motory na závody. A byli z toho dost nasraní, téměř neznatelně, ale přeci jen jim to trochu ubíralo výkon.

Odesláno

Oddie, ty me desis!!!!!

Co jsem slysel, tak PS23 obsahuje taky teflon. A prijde mi, ze kdyby to bylo tak spatny, jak rikas, tak by je uz davno nekdo zaloval ne? No ale asi to i tak zkusim. Stejne mi budou rozebirat na jare motor kvuli ty zas...y prevodovce, tak mi aspon reknou co to s motorem udelalo :))

Makovice

Odesláno

to KUBBACHER: Hele nejsi nahodou nejakej prodejce tehle veci? At se tu clovek opta na cokoliv, tak uz to mas davno nality v motoru .....

Odesláno

Já jsem si nekoupil nic, a ani nekoupím. Jak jsem řekl, považuju to za zcela zbytečné vyhazování peněz, asi jako za Herbalife...

Slick50 používali maníci na servisu, když se pořebovali zbavit "utahanějšího" diesela - na pár tisíc km to zlepšilo tlaky...

Ad žaloby - možná nějaké proběhly, možná ne. Jak se o tom dozvíš. Nicméně, setkal jsem se s tvrzením, že PS23 měl (ne u nás) nějaké potíže s klamavou reklamou. Ale já to nikde hledat nehodlám, mě tahle problematika prostě nezajímá. Každopádně, žaloba v našich podmínkách na něco takového je směšná - chtěl bych vidět, jak něco dokazuješ... ®aloval už někdo Herbalife? A koupil by sis ho???

Odesláno

mam stejnej nazor jako oddie a karelsvobod, dokud je motor OK tak tam nic nelejt, pokud neni, tak to stejne nezachrani

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...