Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Minulý týden,mi u mého 1,4 XSi (TU3J2Z) umřel motor..Kdesi na spodku se cosi ucpalo,a něco někde přestalo mazat,a tak jsem ho zadřel..V tom problém není..Mám možnost koupit za super peníze motor z slabší verze 1,4 XT (TU3MZ) s pár najetými kilometry..jenže ta má jen 55kw, a já chci svých 69kw..Tak mě napadlo,zda by z hlediska funkčnosti a životnosti bylo možné,použít blok,kliku,ojnice a písty z XT,a na to posadit hlavu z XSi,a vše to napojit na ECU z XSi..

Jediný větší rozdíl je,že u XT je hliníkový blok,a u XSi je litinový..A XSi ECU má výše položený omezovač otáček..

Díky Všem kdo tomu rozumí za rady..

Odesláno
Původně zaslal: Fr3sh

Nejjednodusi co muzes udelat, je kouknout se na tesneni z obou motoru a uvidis hned jestli ti hlava sedne nebo ne :P

to neni problém,ale myslim že to je stejný..a když bych to stavěl,tak mám vyhlídnutý těsko Viktor Reinz o tl. 1,2mm

Odesláno
Původně zaslal: Fr3sh

Jestli ti tesneni z 1.4 55k a 1.4 69 kw prijdou stejny...tak asi nemas neco v poradku s ocima :)

tesneni 1 http://eshop.autokelly.cz/imageview.aspx?Main=FB_17242.jpg&Preview=&Title=FB_17242.jpg&Code=FB 17242&Occurence=

tesneni 2 http://eshop.autokelly.cz/imageview.aspx?Main=VR_612891010.jpg&Preview=&Title=VR_612891010.jpg&Code=VR 61-28910-10&Occurence=

Mě fakt přijdou stejný,jen jsou oproti sobě vzhůru nohama..

Odesláno

v anglii dávají xsi hlavy na quicksilvery (KFX?), takže to nějak musí jít

ale jestli chceš sehnat KFZ, tak to přeju hodně štěstí, sháněl jsem ho skoro 2 měsíce

Odesláno
Původně zaslal: luky106rolandgaros

jde to udělat vím že se dá dát hlava z 1.3 rallye na 1.4i a to je pak prej největší palba:-D xsi pojde taky ale musíš si to těsnění nechat udělat a nebo upravit hlavu....kdyby se ti do toho nechtělo tak koupím ten motor.-D

záleží kolik by jsi za něj nabídl:myslim:roker

Odesláno
Původně zaslal: luky106rolandgaros

jde to udělat vím že se dá dát hlava z 1.3 rallye na 1.4i a to je pak prej největší palba:-D xsi pojde taky ale musíš si to těsnění nechat udělat a nebo upravit hlavu....kdyby se ti do toho nechtělo tak koupím ten motor.-D

takhle to mám já xsi blok a rally hlava,podle toho těsnění pod hlavu,to je cajk:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...