Peta-k Odesláno 23. únor 2010 Odesláno 23. únor 2010 zdravim.mam zase problem:grr auto mi toči ale nestartuje benzin tam jde a když už to aspon na po desaty chytne tak otačky litaj nahoru dolu jak se jim chce i po sešlapnuti pedalu plynovýho ale jakmile pustim plyn tak to zdechne vlastne auto reaguje jenom po sešlápnuti plynu.a smrdi to jak bouchla petarda a všiml jsem si ze když to už chytne tak sviti kontrolka diagnostiky a začne za chvili blikat!a krokáč taky ok!nemuže byt špatna vstřik.komora?už tam mam 2!ale zajimavi je ze cestou domu to jelo normalne jako vždycky v garazi doma chcipnu cca za hodku jsem chtel zase jet a už nic točilo a nechytlo!:myslimnevite co s tim?setkal jste se stim nekdo?příde mi ze je destička potenciometru divna!dekuju [upravil dne 23/2/10 Peta-k] [upravil dne 5/3/10 Ferry] [upravil dne 13/3/10 Peta-k] Citovat
106sťák Odesláno 26. únor 2010 Odesláno 26. únor 2010 Původně zaslal: Peta-k zdrawim.mam zase problem:grr auto mi toči ale nestartuje benzin tam jde a když už to aspon na po destaty chytne tak otačky litaj nahoru dolu jak se jim chce i po sešlapnuti pedalu plynovýho ale jakmile pustim plyn tak to zdechne vlastne auto reaguje jenom po sešlápnuti plynu.a smrdi to jak bouchla petarda a všiml jsem si ze když to už chytne tak sviti kontrolka diagnostiky a začne za chvili blikat!a krokáč taky ok!nemuže byt špatna vstřik.komora?už tam mam 2!ale zajimavi je ze cestou domu to jelo normalne jako vždycky v garazi doma chcipnu cca za hodku jsem chtel zase jed a už nic točilo a nechytlo!:myslimnevite co s tim?setkal jste se stim nekdo?příde mi ze je destička potenciometru divna!dekuju [upravil dne 23/2/10 Peta-k] neim to jiste ale treba ohledne sviček to bejt nemuže?a kabely?nebo celá ta zapalovací cívka?já měl kabel vypojenej od cívky a taky sem točil ale nechytlo to.. Citovat
spike-cz Odesláno 3. březen 2010 Odesláno 3. březen 2010 Taky se mi tohle dělo a byl jsem z toho v pr**li. Nejdřív svíčky a kabely, vypadalo to jako že jede na 2-3 válce, tak výměna. Pak cívka, ta mi fakt probíjela do jednoho z těch šroubků, který jí držej. Nakonec asi problém v palivu, asi ošizený. Protože když jsem pak dolil líh a čistič střiků, auto bylo bez problému se chcípáním. A vonělo jak zuávodní motorka :-) Citovat
JimBeem Odesláno 5. březen 2010 Odesláno 5. březen 2010 Původně zaslal: Peta-k zdrawim.mam zase problem:grr auto mi toči ale nestartuje benzin tam jde a když už to aspon na po destaty chytne tak otačky litaj nahoru dolu jak se jim chce i po sešlapnuti pedalu plynovýho ale jakmile pustim plyn tak to zdechne vlastne auto reaguje jenom po sešlápnuti plynu.a smrdi to jak bouchla petarda a všiml jsem si ze když to už chytne tak sviti kontrolka diagnostiky a začne za chvili blikat!a krokáč taky ok!nemuže byt špatna vstřik.komora?už tam mam 2!ale zajimavi je ze cestou domu to jelo normalne jako vždycky v garazi doma chcipnu cca za hodku jsem chtel zase jed a už nic točilo a nechytlo!:myslimnevite co s tim?setkal jste se stim nekdo?příde mi ze je destička potenciometru divna!dekuju [upravil dne 23/2/10 Peta-k] Pomatená řídící jednotka? odpoj baterku na chvilku a pak připoj. Jednou se mi tohle stalo. Motor chytnul a šel nepravidelně jako na dva - tři válce, kouřil jako o život a držel se na životě jenom pod plynem a nakonec stejně zdechnul. Odpojit řídící jednotuku pomohlo. Citovat
jiri106xs Odesláno 5. březen 2010 Odesláno 5. březen 2010 Přesně tohle dělala minulý týden našim fabie... točila, ale nenaskočila a když už, tak smrad, plno dýmu a nedrželo to otáčky... Nakonec těsnění pod hlavou v háji... mrkni na olej, jestli tam není voda;) Citovat
106sťák Odesláno 5. březen 2010 Odesláno 5. březen 2010 vlastrně taky se mi to stávalo že mi to chcíplo a řikali mi že to bude tím těsněním,taky sem ho měnil...a scím si pomužu jen tak pro vysvětlení, s tím když odpojím baterku a řídící jednotku a pak ji zase zapojím? Citovat
JimBeem Odesláno 7. březen 2010 Odesláno 7. březen 2010 Původně zaslal: 106sťák vlastrně taky se mi to stávalo že mi to chcíplo a řikali mi že to bude tím těsněním,taky sem ho měnil...a scím si pomužu jen tak pro vysvětlení, s tím když odpojím baterku a řídící jednotku a pak ji zase zapojím? No něco jako restart ŘJ? Znovu načtení dat. V tvém případě to bylo těsnění. Mě se tohle jednou stalo - podobné příznaky a pomohlo mě právě odpojení a znovupřipojení napájení. Jen sem chtěl poradit - nic víc. Citovat
Peta-k Odesláno 13. březen 2010 Autor Odesláno 13. březen 2010 vyřešeno mel jsem totalne zasranou lamdu pže mi to žere olej nee moc ale žere!tak asi to spatne michalo smes tak proto to točilo a nechytlo!vyčistil jsem ,lamdu a všecko OK!!rad bych ji vymenil aby se tu už nestalo ale prvne musim vymenit gufera na ventilech a tesneni pod hlavou aby to nežralo olej a potom tu lamdu jinak si myslim kupovat novou lamdu nema cenu když to žere olej! Citovat
106sťák Odesláno 23. březen 2010 Odesláno 23. březen 2010 ahoj mám taky problém s tímhle ted sem šel ještě pročistit klapku,kontakty ale nic to nedělá...snažím se nastartovat,jako má to snahu ale prostě to neudří volnoběh,hned to chcípne...myslím krokáč nebo snímač pohohy klapky...já už prostě nevim Citovat
106sťák Odesláno 23. březen 2010 Odesláno 23. březen 2010 tak sem tedka zkoušel tu diagnostiku a kupodivu mi to šlo...vyblikal sem 33 jen to,tak na to musím mrknout Citovat
106sťák Odesláno 23. březen 2010 Odesláno 23. březen 2010 # 33 Sensor podtlaku v sání - našel sem toto ví někdo co to je nebo kde to je?není to náhodou ten map senzor? Citovat
MATTESS00 Odesláno 29. červenec 2010 Odesláno 29. červenec 2010 Zdravím kolegové, máme podobný problem s manželky 106kou (r.v.92, motor 1,0). Začalo to špatnými starty. Motor točil a naskočil zhuba po 5-7 vteřinách. Pak přestal startovat úplně. Točí, ale nechytí. Kamarád zkusil vyměnit počítač, celou jednotku vstřikování. Zatím nic nepomohlo. Senzor otáček je v pořádku. Nemáte někdo nápad, co je špatně? Nemáte někdo k dispozici elektrické schéma? Hlavně žena je z toho špatná, je to její oblíbené autíčko a nemá jak jezdit:fnuk Prosím Vás o pomoc a předem děkuju Citovat
Hafity Odesláno 29. červenec 2010 Odesláno 29. červenec 2010 Než začnete bádat dál v oblasti elektroniky a elektriky, tak se přesvědčete, že je motor v pořádku po mechanické stránce. Mnohdy to ušetří spoustu času.... Citovat
MATTESS00 Odesláno 3. srpen 2010 Odesláno 3. srpen 2010 mechanicky by měl být v pořádku, tam jsme nic neshledali. Jsou prozkoušený kabely ze spínačky do starteru a altínu a ještě tam mají být 3 kabely a ty se nedaří najít Citovat
MATTESS00 Odesláno 14. září 2010 Odesláno 14. září 2010 Pokud to někoho ještě zajímá, auto konečně jezdí. Nakonec muselo k elektrikáři. Nešel proud do jednotky, natažen nový kabel. A vyměněn snímač otáček, trošku kolísal volnoběh Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.