Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

a u jakýho auta? Jakože ten bejvá až za katalyzátorem takže asi těžko, a proč ho vyndávat??? Já tam mám místo něj rezonátor a super, tahne to líp...jinak co sem slyšel dávat tam jen trubku není dobrý...

Odesláno

Jestli trpí kat to nevim, ale když ho vyndáš, tak jediný čeho dosáhneš, bude větší hluk a mnohdy i spotřeba. Nemá smysl upravovat výfuk tím, že do seriove soustavy namontuješ rezonátor, nebo naopak nějakej tlumič vyndáš. Investuj peníze spíš do pořádnejch svodů, sportovního katu a zbytek nech vyrobit z nerezu a trubky věršího pruměru s co nejmenšíma obloukama a pokud možno, tak celej system v celku.

Odesláno

a víc náročnej být nemůžeš? Vždy? to vyjde min. na 20tis. a to si myslím že stejně bez koncovky...no ono jde především o ten hluk:) nemáš zkušenosti z 306kou když se vyndá kat jestli to pak nepřestane jet?? a nějakej shop na netu kde by měli sportovní kat?? dík moc..

Odesláno

Jenom tady připomenu co samozřejmě všichni známe (tedy bod 1 a 4)

[align=center]

§ 22

Závady na vozidle, které ohrožují bezpečnost provozu na pozemních komunikacích

(K § 2 odst. 5, 6 a 7 zákona)

[/align]

(1) Jsou-li na vozidle závady, které ohrožují bezpečnost provozu na pozemních komunikacích, nesmí být vozidlo užito v provozu na pozemních komunikacích, s výjimkou nouzového dojetí.6)

(2) Závadou podle odstavce 1 v osvětlení vozidla je vždy,

a) nesvítí-li potkávací nebo brzdové nebo zadní obrysové světlo alespoň na straně přivrácené do středu vozovky,

b) nelze-li přepnout dálková světla na potkávací,

c) způsobují-li světlomety oslnění,

d) jsou-li dodatečně namontovány nebo upraveny svítilny svítící dopředu nepřerušovaně světlem jiné barvy než bílé, kromě předních svítilen do mlhy žluté barvy a dozadu nepřerušovaně svítící světlem jiné barvy než červené,

e) jsou-li chybně zapojeny svítilny nebo chybně propojeny svítilny tažného vozidla a přípojného vozidla

(3) Závadou podle odstavce 1 v zasklení vozidla je vždy

a) prasklé nebo poškozené čelní sklo ve stírané ploše o velikosti větší než 20 mm,

b) zatemnění čelního skla na propustnost zjevně nižší než 75 % nebo zatemnění předního bočního skla na propustnost zjevně nižší než 70 %.

(4) Závadou podle odstavce 1 na výfukovém potrubí vozidla je vždy netěsnost nebo neúplnost výfukového potrubí nebo zjevný zásah do tohoto potrubí mající vliv na vnější hluk vozidla.

5) Závadou podle odstavce 1 na karosérii vozidla nebo na jeho podvozku je vždy poškození nebo deformace karosérie nebo podvozku, včetně řízení a brzd, které může bezprostředně ohrozit bezpečnost provozu na pozemních komunikacích.

Odesláno

upal to vsechno dej tam trubku az dozadu at muzou rikat ze mu to vic rve nez jede:D

jakejkoli zasah do vejfuku at s nim udelas DOMA cokoli moc nepoznas na vykonu , pokud ale chces aby to dobre znelo kup zadni sport tlumic a bude to bublat pokud chces aby to prskalo nech zadni seriovy a pod autem nech jen trubku a jestli se ti nezda aby to treba necukalo tak se podivej kde mas vsude sondy na vejfuku pred kat za kat kdo vi ale asi ti doporucim jen ladenou koncovku vono to bude stacit , jinak by si musel zacit od svodu a hlavne neco udelat s motorem , a az ti to bude rvat tak mej hlavne po ruce doklady a penize na pokuty

Odesláno

Shreku, ty kluku jeden zelenej :) seš po dlouhý době zas někdo, kdo řekl na tema VZFUK něco co má smysl :) Souhlasím s tebou.

Butch: Ano to je pravda. Zákon mluví jasně :(

Finger: Náročnej? Ani ne. Jen sem chtěl naznačit, co je třeba udělat aby měla uprava výfuku smysl a aby se to fakt nějak projevilo. (teda krom velkýho randálu) Zkušenosti s 306 sice mám, ale obávám se že né s takovou jakou ty myslíš. Normální 306 sem neměl, ale podílel sem se na zrodu a provozu 306MAXI pánů Štěpána a Tomaše Vojtěcha.

Odesláno

A co se od toho dá čekat? Bude to aspoň větší rachot, když už žádná změna v jízdních vlastnostech? jinak 5ti litra teda nemám, ale v rodině nám přirostl jeden moturek 4,2l ale eště sem to neřídil:( až se trošku zajede:D

Odesláno
Napsán autorem Finger

A co se od toho dá čekat? Bude to aspoň větší rachot, když už žádná změna v jízdních vlastnostech? jinak 5ti litra teda nemám, ale v rodině nám přirostl jeden moturek 4,2l ale eště sem to neřídil:( až se trošku zajede:D

Samotnej sportovni kat asi moc randalu navic neudela, ma jen vetsi pruchodnost. Netvrdim ze to neudela VUBEC nic s jizdnima vlastnostma, zalezi na tom, co vsechno tam das. Samotnej toho moc nezmuze, ale kompletni vejfuk od svodu az na konec ve sportovnim duchu se uz trochu pozna :D

Tak az se zajede a bude po necem touzit, tak hod U2U, nebo mail ;)

Odesláno

To já bych spíš pro tu svou chuděrku (1,4ku) jakože svody nemám ale je tam ten rezonátor s koncovkou...mohl bys mi na mejl poslat nějakej ceník nebo tak něco? je to 306ka 1,4 a mejl mám kamiluvmejl@centrum.cz díky moc...

Odesláno

Zkousel jsem neco, ale nepodarilo se mi to vyexportovat tak nejak do srozumitelny podoby, kterou bys precet bez katalogu.

Takze jedine mi napis mailem o kterou casti / casti vejfuku se zajimas + k tomu pripis ze je to na tu 306 a ja ti dam vedet, zda jsem schopen tu poptavku uspokojit

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...