Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdravim pani, dnes som bol s kamaratom pozret toto auto: http://peugeot-307.autobazar.eu/16%C2%AD-hdi-xt-pack-id1414051.html ...v tom inzerate par veci nesedi napr. rok vyroby 12/2006 a pritom podla servisnej historie bolo auto predane 15/9/2006-dobre mozno sa sekol

ale nepozdava sa mi co napisal do vybavy:Alarm, Airbag 8X, EBD, Posilňovač riad., ABS, ESP(VDC), ASR(TC,EDS), EBV, Brzdový asistent(BAS) ...podla service boxu to alarm nema, ani ESP a ostatne skratky v serviceboxe neviem najst...taktiez je tam spomenuty dazdovy senzor a svetelny senzor ktore auto nema. Na tachometri je 147000 km. auto ide krasne, zrychluje ako strela, drzi na ceste jak pribite....

..auto je fakt krasne az na par detajlov(neni to nove :D, napr na zadnom kufry jemna preliacenina)

Takze kupit alebo nie?...keby vedel niekto zistit datum vyroby a co vsetko zo spomenuteho v inzerate auto ma alebo nema

VIN: VF33C9HYC84765658

Este prikladam certifikat alebo o co ide TU keby niekto vedel po francuzsky

Vopred Vam dakujem

[upravil dne 23/2/10 shark734]

Odesláno

Treba vybavit KO, STK, EK, potom samozrejme poistku a nove znacky, to je vsetko, neviem kolko to vyjde dokopy, ale nejakych 300e by som si pripravil :)...

Inak co sa tyka ceny, tak ponuka pekna, az to zavana nejakou chybickou :D ... to ze tam vypisal vsetku moznu vybavu je klasicky tah, cloveka to hned nalaka, hlavne je ze teraz uz vies ake to skutocne je a moze sa kamarat rozhodovat ... certifikat je velky bonus, ten myslim potrebujes pri zapisovani na policii, lebo iny doklad o povode auta asi neexistuje...

...kazdopadne ti tu urcite poradi vela ludi co sa zaujima o dovoz:cool:

Odesláno

KO spravi predavajucy, STK a EK su este platne, len niekde som cital ze treba prelozit dokumenty o aute do slovenciny a to vobec netusim kde a za kolko....a predajca tvrdi ze vsetky auta co ma su v plnej vybave, koli tomu ze su to salonove auta a z ceny nechce spustit takze tak...diky

Odesláno

Ak vsetko vybavi a s autom ste spokojni, tak nevidim problem...inak neviem o preklade, ja mam v aute vsetky papiere francuzske a mam to v sufli, lebo tomu nerozumiem :D ...kazdopadne vela stastia :super

Odesláno

No len samotne prihlasenie zo zahranicia stalo 5 litrov ...

STK a EK pokial sa nemylim, sa robit musi i ked je platna. Akceptuje sa myslim iba vtedy, pokial je auto s CR ...

Preklady sa dakedy robili, ale myslim ze dnes uz to nie je, ale to sa este spytaj ...

Odesláno

najnovsie info od predavajuceho: pytali sme sa preco ma v inzerate napisane ze to ma alarm ked ho nema a on myslel imobilizer :D...ze ESP to ma(podla VIN nie)...ked padla otazka o roku vyroby tak zacal hmkat

A este najviac sa mi paci ze KO plati kupujúci co je dobra kravina, pretoze keby bolo auto kradnute tak tych 100€ uz kupujci neuvidi. Teraz vahame cim dalej tym viac ci sa vobec oplati zobrat auto od tohto pana a vybavovat vsetko mozne, alebo radsej kupit nejake co ma vsetky papiere vybavene v SR(ide o financie). A este co si myslite o najazdenych km? podla servisnej historie 03/2008 malo najazdene okolo 60tis km a teraz 147tis

[upravil dne 23/2/10 shark734]

Odesláno

Inak netreba hned takychto ludi odsudzovat.

Poznam par dovozcov co privezu naraz aj 2-3 aut, predaju, idu dalej, a stale dokola ... Takze proste sem tam placnou nezmysli. Je ine kdyz to napise clovek, co to uz rok jezdi ...

Co sa tyka KO, este som sa nestretol s tym, ze by to platil predajca. Vetsinou je na inzeratoch bud prihlasene auto, alebo auto ktore si treba kompletne prihlasit (alebo to spravi predajca za vetsinou sumu 500 Eur ) ...

S predajcom by som sa dohodol tak, ze na KO pojdete spolu, a ked bude vsetko OK, tak ju zaplatis, ked nie, proste odtial odides ... Popripade nech ju spravi, a ze ju zapaltis ...

Co sa tyka ESP, dost by som sa cudoval, keby ju full vybava s NAVI, CD menicom atd nemala, ale mozno sa mylim ... Pokial ju aj nema, je vysokopravdepodobne, ze si to on myslel ... Co sa tyka alarmu, kopa ludi si mysli, ze ked ma na kluci tlacitko, a po stlaceni auto blikne a zamkne se, ze je to alarm :D Takze taky celkem bezna vec.

KM podle toho zapisu odpovedaju, takze pokial je inac OK, asi by som sa nebal ... Za tu cenu duplom ...

Odesláno

no je to nejaky cudny predajca si myslim. ma tam dalsi peugeot 307 - on ma pisane ako SW ale je to obycajne kombicko. zeby sa zaoberal dovozom aut a nevedel co dovaza? :myslim :myslim :myslim

Odesláno

hej mal tam zopar kuskov na dvore a ako som sa s nim bavil tak som mal pocit ze miestami nevie o com hovori....spominal ze ma zmluvy so autosalonmi a ze ked maju 5 aut tak ich musi zobrat inak s nim rozviazu zmluvu....a co sa ceny tyka tak je lakava ale ked si zoberete ze co vsetko musite vybavit a kolko to stoji tak sa neoplati auto z dovozu. Len tak mimochodom kolko by stalo prepisat auto z ceskych znaciek na slovenske?

Odesláno

Shark neviem preco by sa neoplatil ....

STK + Ek cca do 50 Eur, KO cca 100 Eur, prihlasenie cca 170 Eur, to su odhadi, takze do cca 10 tis SK by si sa mal zmestit. Navrhni mu 200 Eur zlavu alebo aspom 100 a je ...

Inak ja sa tym ludom necudujem. Ty ludia vlacia X aut, za mesiac ich mozu doviest kludne cez 10, myslis ze by ta to bavilo kazde jedno studovat, co kde ma, aku ma vybavu atd ked dostanes iba francuzske papiere ?

Inak tym zmluvam sa da verit. Cital som niekde na nete ze to funguje tak, ze ked niekto pride k predajcovi, a chce nove auto, a stary peugeot tam necha na protiucet, tak predajca sa toho hned zbavuje.. Vetsinou je protiucet mensi ako trhova cena, a pokial sa im niekto zaviaze, ze im to bude vsetko odoberat, moc si nenahdzaju ...

Takto maju spokojneho zakaznika, a nemaju starost s predajom ojazdenych aut :)

Ale to som iba niekde cital, na alfa fore, ze to tak jeden ma s nemeckym predajcom alfi ...

Odesláno

Ked som taky chudak ze za mesiac nedokazem prehliadnut 10 aut, tak to je dost v prdeli ked s nimi podnikam, aj keby jednemu venoval 2 hodiny casu, tak za 3-4 dni vie o nich vsetko co sa vybavy tyka, ak nie je retardovany :D ... a ked je taky kaliber svetovej triedy ze kupuje po 5 kusov kdesi zo Zimbabwe auta, tak nevidim dovod, preco by o nich nemal vediet aspon zakladnu vec ako ESP (ktore musi mat tlacitko, ked uz nic :D)... a ked nevie po francuzsky (anglicky, nemecky, rusky), tak ako sa taky kaliber dohovara s tymi autosalonmi:myslim

...inak samozrejme auta mozu byt uplne v pohode a aj cena je vcelku slusna, len ten pristup je taky dedinsky:ticho

...a prepis sa ti v konecnom dosledku oplati, lebo u nas su auta vo vseobecnosti drahsie, uz v CR su ceny vyrazne nizsie a ja s prepisom to vyjde lepsie ako kupit auto tu, pokial narazis na nieco co sa ti paci:super

[upravil dne 23/2/10 Qcko]

Odesláno

1. Verim, ze v autosalone vo Francii urcite niekto po anglicky vie :) S ktorym sa dohovori :) Ostatne snad nepoznam dovozcu, co by po francuzsky nieco vedel :D

2. Qcko, kazdy ma k autam iny vztah, ten clovek to ma mozno ako zivobitie, a ostatne ma v prdeli, a nesnazi sa o tom aute zistovat nic viac ... Proste privezie, a preda ... ocividne sa mu nechce ani robit KO ci prepisy, pochybujem ze potrebuje studovat auta.

3. Verim ze kyby si to robil par rokov, tiez by ta to omrzelo :D

4. Neviem, ale myslim si ze 307 ma tlacitko ESP hore vedla trojuholnika vystraznich blinkrov.

Pokial je to tak, tak tu mas zoznam aut s autobazar EU, 307 a 307 SW od roku 2006 ktore maju pisane ESP, a pozri sa kolko z nich tam to tlacitko nema, viac ako polovica

http://www.autobazar.eu/sk/results.php?cat=0&advanced=true&clima=&transmissiontype=&vindows=&esp=true&BrandID=45&BrandID2=45&CarModelID=495&CarModelID2=497&type=&type2=&category=&price_from=0&price_to=&currency=2&pistonDisplacement_from=&pistonDisplacement_to=&power_from=&power_to=&made_from=2006&made_to=&drivenkm_from=&drivenkm_to=&fuel=&emission=&doors=&persons_from=&persons_to=&color=&leasing=&importeu=&fromuk=&newcars=&damaged=&age=&sortby=&utype=&checkcountry1=on&regionsk=&regioncz=&submit=Vyhlada%C5%A5+!

Odesláno

To bud znaci, ze tlacitko ESP nema kazde, alebo ze viac ako polovica inzeratov ja klamlivych ... Tym padom vidis, ze je to uplne normalne ...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...