Navis Odesláno 17. září 2004 Odesláno 17. září 2004 Ahoj, nemáte někdo dobré zkušenosti s nějakým servisem na Praze-západ, Praha5,6 ? dik Citovat
kveton Odesláno 17. září 2004 Odesláno 17. září 2004 o dobrem moc nevim, ale radsi se vyhni \"autoservisu Vilem Zabrana\" v Hostivicich, jezdil jsem k nemu docela dlouho, ale posledni dobou se nejak zhorsil. Jednou jeste s Ford Ka jsem nechaval delat predek protoze klepal. Kdyz mi to vracel, tak mi rekl, ze jeste nema silentbloky na stabilizator a vymenil tam snad vsechno! Vyplaznul jsem asi 5000 a zadny rozdil, vrzalo a mlatilo to dal. az po vymene tech silentbloku to bylo dobry jadnou mi vratil 406ku s vypadlou hadici od turba, podruhy svitily brzdy atd..... Proste tam nechod Citovat
Navis Odesláno 19. září 2004 Autor Odesláno 19. září 2004 to nikdo nezná žádnej dobrej servis? Citovat
Petr605 Odesláno 20. září 2004 Odesláno 20. září 2004 No já jsem to měl dvakrát u Patery v Radotíně a žádná negativní zkušenost. Jednou mi jenom měřili tlaky a vyměňovali palivový hadice (odpojili předehřev nafty) - vešel jsem se do pětikila. Podruhý jsem tam dal na seřízení naftový čerpadlo (posílají to jinam - ke Křížkovi) a taky v pohodě. Nic většího jsem tam nedával. Jo a jednou jsem tam byl se saxem na výměnu zrcátka. Dopoledne jsem zavolal, odpoledne byl díl v servisu, já přijel, naúčtovali půl hodiny práce plus to zrcátko a zase jsem jel domů. Citovat
Operator Odesláno 20. září 2004 Odesláno 20. září 2004 Na Plzeňský z centra, hned vedle Aralu. Na zdi je nápis jak kráva Peugeot. Levní, šikovní, qalitní. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.