Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Tak zajímalo by mě jestli jsou nějaké velké rozdíly mezi novým a starý modelem. A nemyslím tím palubku a víko kufru ale takové funkční věci.... nevím třeba jako tlumiče, ramena...atd...

Mám totiž možnost mít kastli z novýho medelu a jelikož je moje Mi buřlé na předek tak jsem si říkal že bych to zpřeházel...

Odesláno

Tlumiče se liší pouze pro auta s normálním nebo zesíleným pérováním (podle serviceboxu) a pro Mi bych řekl, že bude zesílený. Tudíž by to zřejmě chtělo kastli z breaka nebo TD či 1.9 a 2.0 benál.

Rozdíly jsou taky v průměru stabilizátoru (20, 21 nebo 22 mm) nebo u spodního čepu, ale zbytek podvozkových dílů by měl být stejnej.

[upravil dne 21/2/2010 Dundee]

Odesláno

Takže týden jsem tu těď nebyl....

No a abych to teď vysvětlil... Moje Mi je buřlé na předek a už neopravitelné...

Nechat ho sešrotovat na to nemám srce, takže jsem scháněl novou kastli, jednu už mám ze starýho modelu, ovšem nedávno jse mi naskytla možnost mít nový model takřžka zadarmo (vytáhnu motro a pár drobností a je to moje)... proto se tu ptám jestli jsu mezi novým a starým modelem nějaké velké rozdíly...

Jo a co se týče čísla karoserie, tak tohoto problému jsem si vědom...

Jo a auto vypadá takto:

[upravil dne 26/2/10 Hanys55]

Odesláno

Pokud jde převařit šavle, tak bych je z toho novýho modelu uřízl a navařil na Mi. Skládat věci z Mi do kastle novýho modelu je blbost (už jen kvůli elektrice). A palubku na starej model seženeš za babku...

Odesláno

no právě nic vařit nechci, nějak tomu nevěřím...

když to půjde přeházet na tu novou kastli, tak udělám kompletní repas... všechno zhodit zkontrolovat, zpravit, dát nový...

a tý elektriky se nebojím, jsem elektrikář... ;)

Odesláno
Původně zaslal: Hanys55

Takže týden jsem tu těď nebyl....

No a abych to teď vysvětlil... Moje Mi je buřlé na předek a už neopravitelné...

Nechat ho sešrotovat na to nemám srce, takže jsem scháněl novou kastli, jednu už mám ze starýho modelu, ovšem nedávno jse mi naskytla možnost mít nový model takřžka zadarmo (vytáhnu motro a pár drobností a je to moje)... proto se tu ptám jestli jsu mezi novým a starým modelem nějaké velké rozdíly...

Jo a co se týče čísla karoserie, tak tohoto problému jsem si vědom...

Jo a auto vypadá takto:

[upravil dne 26/2/10 Hanys55]

Jestli je zbořenej jenom ten předek a nejsou ohnutý šavle, tak to nic co by nešlo opravit. Bylo by to míň práce než to dávat do jiný kastle.

Odesláno
;)) ahoj mam stary motor mi ... v kastli noveho micka ;-) ... mel sem to ted rozhozene.. tak ti muzu rict ze se to da prekopat docela snadno.. takze nic ceho by ses musel extra bat....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...