Hanys55 Odesláno 21. únor 2010 Odesláno 21. únor 2010 Tak zajímalo by mě jestli jsou nějaké velké rozdíly mezi novým a starý modelem. A nemyslím tím palubku a víko kufru ale takové funkční věci.... nevím třeba jako tlumiče, ramena...atd... Mám totiž možnost mít kastli z novýho medelu a jelikož je moje Mi buřlé na předek tak jsem si říkal že bych to zpřeházel... Citovat
Benžík Odesláno 21. únor 2010 Odesláno 21. únor 2010 Na takový díly jako tlumiče a ramena se podívej do auto kelly, najdi si ten díl a podívej se v jakých vozidlech se dá použít. Citovat
Hanys55 Odesláno 21. únor 2010 Autor Odesláno 21. únor 2010 no asi budu muset, jsem myslel že už tu s tím někdo má nějaké zkušenosti... Citovat
Dundee Odesláno 21. únor 2010 Odesláno 21. únor 2010 Tlumiče se liší pouze pro auta s normálním nebo zesíleným pérováním (podle serviceboxu) a pro Mi bych řekl, že bude zesílený. Tudíž by to zřejmě chtělo kastli z breaka nebo TD či 1.9 a 2.0 benál. Rozdíly jsou taky v průměru stabilizátoru (20, 21 nebo 22 mm) nebo u spodního čepu, ale zbytek podvozkových dílů by měl být stejnej. [upravil dne 21/2/2010 Dundee] Citovat
Hanys55 Odesláno 21. únor 2010 Autor Odesláno 21. únor 2010 no je to z 1.9 benzínu tuším nějakých 80kW... takže by neměl být nějaký veklý problém... Citovat
oddie Odesláno 21. únor 2010 Odesláno 21. únor 2010 U sedanu nelze oficiálně vydat potvrzení o záměnnosti kastle, protože kastle není shodný díl - liší se. To když to budeš chtít legalizovat. Citovat
Dundee Odesláno 22. únor 2010 Odesláno 22. únor 2010 Oddie: Já to pochopil tak, že chce ten novej model na díly, který půjdou do starýho modelu, což vypadá jenom na podvozek a pár plechů. Citovat
Dundee Odesláno 22. únor 2010 Odesláno 22. únor 2010 Moje bylo taky (trochu). Přinejhorším i přední nosníky jsou stejný, tak by se daly převařit. Citovat
Hanys55 Odesláno 26. únor 2010 Autor Odesláno 26. únor 2010 Takže týden jsem tu těď nebyl.... No a abych to teď vysvětlil... Moje Mi je buřlé na předek a už neopravitelné... Nechat ho sešrotovat na to nemám srce, takže jsem scháněl novou kastli, jednu už mám ze starýho modelu, ovšem nedávno jse mi naskytla možnost mít nový model takřžka zadarmo (vytáhnu motro a pár drobností a je to moje)... proto se tu ptám jestli jsu mezi novým a starým modelem nějaké velké rozdíly... Jo a co se týče čísla karoserie, tak tohoto problému jsem si vědom... Jo a auto vypadá takto: [upravil dne 26/2/10 Hanys55] Citovat
Dundee Odesláno 26. únor 2010 Odesláno 26. únor 2010 Pokud jde převařit šavle, tak bych je z toho novýho modelu uřízl a navařil na Mi. Skládat věci z Mi do kastle novýho modelu je blbost (už jen kvůli elektrice). A palubku na starej model seženeš za babku... Citovat
Hanys55 Odesláno 26. únor 2010 Autor Odesláno 26. únor 2010 no právě nic vařit nechci, nějak tomu nevěřím... když to půjde přeházet na tu novou kastli, tak udělám kompletní repas... všechno zhodit zkontrolovat, zpravit, dát nový... a tý elektriky se nebojím, jsem elektrikář... Citovat
Dundee Odesláno 27. únor 2010 Odesláno 27. únor 2010 Tak pevný nervy při přepajování konektorů, pokud tam necháš novou palubku;) Citovat
Hanys55 Odesláno 27. únor 2010 Autor Odesláno 27. únor 2010 tak pokud to vše klapne tak tu asi bude seriál... se pak můžeš zasmát jak se budu nervovat ;) Citovat
Benžík Odesláno 27. únor 2010 Odesláno 27. únor 2010 Původně zaslal: Hanys55 Takže týden jsem tu těď nebyl.... No a abych to teď vysvětlil... Moje Mi je buřlé na předek a už neopravitelné... Nechat ho sešrotovat na to nemám srce, takže jsem scháněl novou kastli, jednu už mám ze starýho modelu, ovšem nedávno jse mi naskytla možnost mít nový model takřžka zadarmo (vytáhnu motro a pár drobností a je to moje)... proto se tu ptám jestli jsu mezi novým a starým modelem nějaké velké rozdíly... Jo a co se týče čísla karoserie, tak tohoto problému jsem si vědom... Jo a auto vypadá takto: [upravil dne 26/2/10 Hanys55] Jestli je zbořenej jenom ten předek a nejsou ohnutý šavle, tak to nic co by nešlo opravit. Bylo by to míň práce než to dávat do jiný kastle. Citovat
striker Odesláno 6. březen 2010 Odesláno 6. březen 2010 ) ahoj mam stary motor mi ... v kastli noveho micka ;-) ... mel sem to ted rozhozene.. tak ti muzu rict ze se to da prekopat docela snadno.. takze nic ceho by ses musel extra bat.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.