Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Jarní sraz 2010 \"Pálava\" 11.-13.6.2010

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: renm

škaredé sedany neberem:D

Já taky chtěl radši mýto, ale s tím termínem se to za ty prachy fakt nevyplatí:myslim

Zde v ATC Merkur je to vcelku slušné , už jsem tam párkrát byl. S jídlem - občerstvením spokojenost. Koupání průměrné jak který rok. Večer v sobotu hraje hudba. Je zde i letní kino.

Pravděpodobně bych dojel ( minimálně jeden den na čumendu ) ale když škaredé sedany neberete :myslim a já mám ještě 306 :D tak už asi nemám tuplem nárok :aut

Odesláno

Ok, :super pokud to jen trochu půjde dojel bych!V pátek to nepůjde kvůli práci, v sobotu máme oslavu 50tin tak pokud budu v neděli ok tak mě tam máte :papa

Odesláno

v neděli ale dojeď dopoledne, protože v neděli už to většinou všichni balí a to je už jen tvrdý jádro klubu... hodně lidí odjede už v sobotu večer

Odesláno
Původně zaslal: N3R3Z

v neděli ale dojeď dopoledne, protože v neděli už to většinou všichni balí a to je už jen tvrdý jádro klubu... hodně lidí odjede už v sobotu večer

Pokud to půjde a budu se šetřit v sobotu tak 100% hned ráno vyrazím , vzal bych sebou i přítelkyni. Je mi jasný že nemá cenu dojet odpoledne když už se každý vidí doma

• O 2 týdny později...
Odesláno

tak v pátek je to tu... kdyby někdo z vás dojel a nechodí na 205fórum, tak na recepci v campu nahlaste, že jste z 205clubu...

a doufám že 309 bude víc než na Seči :)

Odesláno

sprinty se nejeli... jak říkáš, bylo zavřeno kvůli závodům... ale bylo stejně takový vedro, že už jsme na to po spanilce skoro nikdo neměli náladu... navíc někteří vařili

Odesláno

jsem se to o tech popicich dozvěděl v patek večer.

a co cesta na rozhlednu? byl někdo kdo tam nedal ten \"malej\" kopeček? ja tam nikdy 406 nebyl :D

[upravil dne 13.6.2010 čakom]

Odesláno

no asi 3 odpadlíci byli :D až dochladili, tak dojeli nakonec taky... mě do kopce ani jednou sahara nesepla a teplota držela do 90° ale vedro bylo šílený

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...