Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Jarní sraz 2010 \"Pálava\" 11.-13.6.2010

Recommended Posts

Odesláno

No jako s tim Mytem jste me na..... , jsem si rikal,ze to je docela kousek,ze 100% pojedu a pak najednou Palava :fnuk.Uvidim jak na tom budu s penezma,ale nejspis pojedu

Odesláno

však přinejhorším dojedeš s 1.4 :D ať tě to nevyjde draho :) Mýto nevyšlo protože nebude na 3 dny ale jen pátek-> sobota a navíc k tomu jen do 18:00 ož je dost nahovno, ještě za ty prachy

Odesláno
Původně zaslal: N3R3Z

však přinejhorším dojedeš s 1.4 :D ať tě to nevyjde draho :) Mýto nevyšlo protože nebude na 3 dny ale jen pátek-> sobota a navíc k tomu jen do 18:00 ož je dost nahovno, ještě za ty prachy

Myslim, že gti pojede za stejnou spotřebu a ještě se sveze...:aut

no já nevim ještě co bude...uvidíme;)

Odesláno

Vokys: tak snad ti to vyjde! Rad bych te poznal ;) Jinak kdybys chtel tak v sobotu dne 6.3.2010 od 14:00 bude sraz 205tek a dorazi i nejaky GTi16 na parkovišti za benzínkou Tesco u obchodního centra Letňany v Praze. :mrk

• O 3 týdny později...
  • O 2 měsíce později...
Odesláno

update úvodního příspěvku, v podstatě už je vše rozhodnuto, tak mrkněte na pozvánku a zkuste napsat, kdo z vás by teda dojel (krom těch co už samostatně parazitujou na 205fóru - Stephen, 309Fun a další :D, však oni ví)

Pro bratry slováky: Ze slovenska pojede taky nějaká skupina 205kařů, tak co se k nim připojit?

[upravil dne 23/5/10 N3R3Z]

Odesláno

čakom: určitě dojeď... je to sice 205 sraz, ale 309 tam bude hned několik, nějaký 405, možná i 306, takže bych vůbec neviděl problém v tom, že by ses tam ukázal i ty... na čumendu může dojet každej :)

Odesláno

renm: no jelikož wom je v poslední době naprosto neschopnej jakékoliv komunkace/práce na fóru, tak jsem to z něj vymlátil osobně... mě říkal, že to bude tam, ale taky už mě sere s jeho přístupem k fóru

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...