Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ale poradí... ;-) Mám to samé auto, kola mám 7J x 15\" ET15 (gumy195/50/15). Mám tedy kolo o 3mm víc ven než by si měl s těmito koly a vzadu mi to stejně nešlo nasadit, páč to drhne o konec nápravy... Vnější strana je ok. Je tedy potřeba dát podložky na ten zadek. Já tam mám 15mm(mají už osazení, je to s ním lepší...). Jinak předek je ok, jen v plném rejdu si to občas trochu štrejchne o ty hadice co tam sou, ale jen v úplném rejdu na ET18 to bude možná trochu horší, ale půjde to. Musím říct, že auto sedí daleko líp než na 185/65/14, jen je totrochu línější, i když obvod kola je +/- zachován, prostě větší valivý odpor ;-) Na tej 1.4 je podle mě ideál 6J x 14 s gumou 185/55/14 :-)

Odesláno

Já mam taky 7J ráfek, ET 10 a při plnym rejdu to drhne. Ty kola, jak sem na ně tak koukal, se jeví jako za fajn cenovku, ale je potřeba si uvědomit, že gumy mají (dle popisu) 25% vzorku, což je akorát tak zralý na vyhození.

Odesláno

Jak říká Kujon, profil 45 je lepšejší... ale 50 může na nesníženém podvozku taky klidně být. Jen se musí pamatovat na to, že při ET18 je 7J ráfek prostě moc dovnitř(na zadní nápravě) takže bez podložek ani ránu, při ET 10 to je tak tak a při ET 15 už se to opírá... ;-) Řešil jsem to nedávno... Znovu už bych ale 15\" 7J nedal na 1.4, myslím, že lepší volba je snížený a přitvrzený podvozek na 14\" 6J, ale to je jen můj názor :-)

Odesláno

Tak to je zvláštní... protože na mém 1.4 Sport QS r.v. 2001 to při 7x15 ET15 vzadu dře o konce nápravy, S16 ma kotoučovou nápravu, není možné, že je tam nějakej trochu rozdíl, na tom zadku? Jinak si to nedokážu vysvětlit... Musel sem kvůli tomu právě kupovat podložky a delší šrouby :-(

Odesláno

Právě že vůbec, nápravu mám dobrou, auto je poměrně mladé, nemá ani moc najeto. By musela být do A a ješte vrzat a kdo ví co ještě ;-) navíc ta náprava je blízko k pomyslnému středu kola, takže kdyby byla KO, kolo by spíš dřelo o \"bok podběhu\" a tam je místa plno. Tak nevím no... Je to ale o fous, možná by mi stačila i podložka 5mm, ale ta neměla osazení ;-)

Odesláno

tak nakonec si z rodinných důvodů alu kola nemohu dovolit :( nevadí koupím je po matuře až budu vydělávat.. zatím budou jen gumy... chci se zeptat 14ky 185 60 by nikde žádnej bordel dělat neměly že?? moc prosím co nejrychlejší odpověd.. zítra pro ně jedu:papa

Odesláno

ted mě tak napadlo kluci.. ty 185/60 r14 se asi na stejnej tlak foukat nebudou co??? :myslim:bojim nevíte k tomu něco víc... jinak ráfek tam mám nejspíš origo plech.. tak nevím kolik ten může mít šířku nejspíš 5,5J(teda jestli to je pro foukání potřeba)

• O 3 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...