Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Konečně jsem se dokopal k tomu, abych zkontroloval zadní kroužky. Oba jsou jako nové a naprosto v pořádku. Akorát byly strašně špinavý a zanesený bordelem. Vyčistil jsem je a uvidim co to udělá. Nevěřim že by to blblo kvůli nečistotám, ale uvidim. Pokud to bude blbnout dál, budu muset dopředu koupit nový klouby :( Ty přední kroužky jsem taky omrknul a jsou přilepený dobře. Až na tu malou mezerku, která tam na obou kolech zůstala. STK jsem dostal, při zkoušce brzd se závada na ABS neprojevila. Uffff!

Odesláno

tak uz brzda zatim funguje jak ma...bylo to čidlem ale ne ze by bylo zcela spatny ale špička toho čidla byla ohnuta a nějak ohoblovana a tak snimala spatne....to mi urcite ohnuli soudruzi v servise kdyz mi menili kotouce...jinak to nechapu:roker

Odesláno

Sweetyboy : Takže jsi to čidlo narovnal a je to v pořádku? Další důkaz toho, že v servisu víc zk***í než opraví :D Ještě jsem neprovedl zkušební jízdu, takže nevim jestli se můj problém vyřešil, ale díky za tento příspěvek! Nenapadlo mě, že bych při lepení kroužků třeba mohl podobně čidlo poškodit... Kua, budu to muset zkontrolovat, třeba bude chyba právě tady!

• O 3 měsíce později...
  • O 2 roky později...
Odesláno

pánové, měl bych taky dotaz. Při rychlosti pod 50km/ mě při brzdění kope pedál(sepne ABS). Podíval sem se na kroužky a jeden byl už přibodovaný a druhý prasklý, tak sem ten druhý přivařil taky, ale stejně mě to nepomohlo. Zadní jsou v pořádku, na naší diagnostice se ABS vypne, žádnou chybu nehlásí a při jízdě mě čidla ukazovala s rozdílem +/- 3-4 km/h. Nevíte čím dál to může být? žeby ty zavařené kroužky nebyly OK? může být chyba i někde jinde?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...