Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Hojte všichni..mám menší problém:myslim

Při odemknutí centrálem v klíči nebo i při otevření předních dveří (pokud vystupuji), se mi otevře kufr!!

Nevíte někdo v čem je problém?? (Docela mě to žere, stále vystupovat a zavírat kufr:bacha)

[upravil dne 18/2/10 307..sw]

Odesláno

To iste co popisujes robilo aj mne. Rozobral som teda zamok piatych dveri a pod tym tlacidlom bol neskutocny sajrajt, ktorý ak zamrzol tak robil problémy. Konektor som vycistil, striekol konkor, to iste pri samotnom zamku. Teraz to slape ako hodinky, vyskusane aj pri - 18 c :P

Odesláno

Zdarec..tak už jsem to dnes nevydržel a vrhnul jsem se na ten zámek:bacha

Po dlouhém přemlouvání se mi podařil rozpojit konektor, který je zastrčený v mikrospínači:P

Zjištění bylo, že konektor byl ze vnitř celý zaoxidovaný, ale problém je v tom, že jen prostříknutí nepomohlo a

bude potřeba ho vyměnit za nový.. Mám proto prosbu, zda mi někdo můžete na servis-boxu zjistit cenu a jeho objed.

číslo. Pro upřesnění přikládám i obrázek.. (Jde o konektor do mikrospínače)

Díky tomu, kdo se obětuje a pokusí se mi to zjistit:potlesk:potlesk:potlesk

obrázek

Odesláno

nazdarek je som mal to iste a tiey som to chel urobit tak ze to vycistim ale nie nebolo to len tak musel som ho dat vymenit stalo ma to 70eur origo v peugeote vymena oboch casti

Odesláno
Původně zaslal: Radek P 307

spínač o.č. 6554V5 cena 830 Kč :)

jo jo super, jenže to co jsi mi poslal je přímo ten spínač. Já potřebuji jen KONEKTOR ktery se zastrčí do tohohle spínače..

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...