307..sw Odesláno 18. únor 2010 Odesláno 18. únor 2010 Hojte všichni..mám menší problém:myslim Při odemknutí centrálem v klíči nebo i při otevření předních dveří (pokud vystupuji), se mi otevře kufr!! Nevíte někdo v čem je problém?? (Docela mě to žere, stále vystupovat a zavírat kufr:bacha) [upravil dne 18/2/10 307..sw] Citovat
PEUGEOTIK307 Odesláno 19. únor 2010 Odesláno 19. únor 2010 Ja som mal ten istý problém. Je tu zvlášt téma: Citovat
jaronick Odesláno 19. únor 2010 Odesláno 19. únor 2010 To iste co popisujes robilo aj mne. Rozobral som teda zamok piatych dveri a pod tym tlacidlom bol neskutocny sajrajt, ktorý ak zamrzol tak robil problémy. Konektor som vycistil, striekol konkor, to iste pri samotnom zamku. Teraz to slape ako hodinky, vyskusane aj pri - 18 c Citovat
307..sw Odesláno 20. únor 2010 Autor Odesláno 20. únor 2010 Zdarec..tak už jsem to dnes nevydržel a vrhnul jsem se na ten zámek:bacha Po dlouhém přemlouvání se mi podařil rozpojit konektor, který je zastrčený v mikrospínači:P Zjištění bylo, že konektor byl ze vnitř celý zaoxidovaný, ale problém je v tom, že jen prostříknutí nepomohlo a bude potřeba ho vyměnit za nový.. Mám proto prosbu, zda mi někdo můžete na servis-boxu zjistit cenu a jeho objed. číslo. Pro upřesnění přikládám i obrázek.. (Jde o konektor do mikrospínače) Díky tomu, kdo se obětuje a pokusí se mi to zjistit:potlesk:potlesk:potlesk obrázek Citovat
grisom Odesláno 20. únor 2010 Odesláno 20. únor 2010 Prosím o radu kde rozumě sehnat mapy čr popř. evropy do RT3. Díky Citovat
juzzek Odesláno 20. únor 2010 Odesláno 20. únor 2010 nazdarek je som mal to iste a tiey som to chel urobit tak ze to vycistim ale nie nebolo to len tak musel som ho dat vymenit stalo ma to 70eur origo v peugeote vymena oboch casti Citovat
307..sw Odesláno 20. únor 2010 Autor Odesláno 20. únor 2010 Původně zaslal: Radek P 307 spínač o.č. 6554V5 cena 830 Kč jo jo super, jenže to co jsi mi poslal je přímo ten spínač. Já potřebuji jen KONEKTOR ktery se zastrčí do tohohle spínače.. Citovat
OloZX6R Odesláno 21. únor 2010 Odesláno 21. únor 2010 Objednací čísla bejvaj většinou už na těch svorkovnicích (konektorech)... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.