Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj na 407ce mi diagnostika hlasi tuhle chybu P0238 snimac plniciho tlaku vzduchu - preruseni nebo zkrat na kostru.Projevuje se to tak ze se rozsviti kontrolka diag. a auto púrestane tahnout od 3000 jak kdy.Nekdy jen sviti kontrolka a jde citit ze auto taha.

Odesláno

mel by byt na obr. pod c.9

originalni cislo 1920 CZ (2147Kc), v autokelly EPS 1.993.034 (1220Kc), ve specifikacich autokelly je i kratky popis a hodnoty co ma davat

jeste ho zkus demontovat a podivat se, jestli neni ucpane olejovou emulzi, ktera ted v zime casto vznika pri kratkych jizdach

[upravil dne 18/2/10 Ferry]

Odesláno

Ten ventil jsem ted zkousel za jiny a hlaska na diag. je porad stejna.Tudiz jestli to nedela nmeco jineho a to cidlo to hodnoti jinak.Nebo muze byt i to druhe cidlo spatne?Ma najeto 10000.

Odesláno

Ted jsem to byl projet do Ostravy a auto jelo krasne do 150 v cca3000 se rozla kontrolka diag. pak jakby mne neco chytlo za prdel.Zpomalilo to ze 130 asi na 120 pak to zase chytlo sponu rozjelo se to na 170 pak zase neco chytlo a pak zase pustilo.Drzel jsem porad plny plyn.V Ostrave jsem se otocila ajel zpatky na Mistek a prestalo to jet uplne a napsalo to na diag. tuto hlasku. - p0234 regulace tlaku preplnovani - regulace neverohodna.

Odesláno

koukám, že na severní moravě je nějaké divná zona. Mi to dělá hodně podobně, ale v nížších otáčkách. Pak mi zůstává viset volnoběh občas. Vyzkoušel jsem už dost a furt nevím.

Odesláno

Ted rano uz to nenastartovalo mackam balonek a zpatky se vraci pena a na diagnostice hlasi snimac vackoveho hridele - tak jsem ho vymenil a auto jede.Jeste odpoledne vymenim kompletni privod nafty.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...