Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Interier 306 otaaazka

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim pani

Mam na ruke interier do 306, velmi zachovaly za slusnu cenu, polokozu.

Akurat je v kombiku ...

Chcel by som vediet, ci by sa taky nedal natlacit do sedanu ?

Ja si myslim, ze by to malo byt rovnake, ale neviem naisto ...

Nenajde sa tu niekto ochotny s breakom co by mi nieco pomeral a pozrel ?

Alebo niekto co to uz menil ...

Odesláno

tapacíre dverý a predné sedačky ti budú sedieť, ale zadné sedačky nie.

Break má spodný sedák vyklopiteľný, sedan ho má na pevno a okrem toho majú rozdielne uchytenie operadiel. Myslím tých poistiek.

Odesláno

Nie je problem ti to pomerat a nafotit, ale myslim si ze zadok ti tam nebude pasovat, ako pise marko :( ... mozno by sa dali nove sedacky prehodit na konstrukciu tvojich, ale to si len myslim...

...ak tak mozes kuknut na cisla dielov v serviceboxe pre sedan a pre break ;)

Odesláno

zadné sedáky sú na sedane aj inak tvarované. Sú o niečo hlbšie aby po sklopení do nich sadli operadlá aby vytvárali ako, takú rovinu voči podlahe kufru.

Na chrbáte operadla sedanu sú dve posuvné poistky ktoré zaisťujú zatláčacie poistky na vrchu operadla.

Break má iba páčkové poistky z boku ktoré nie sú na operadlách, ale mimo nich(vedľa operadla)

Odesláno

Do kelu ... A uz som nasrany :D

No ide o to, ze mam na ruke ten cierny interier, s tou polokozou ... Je ako obrazok, novy, ale je v Breaku ... Ked vymenim len predne tak to bude vyzerat strasne :( A vetsinu peknych sedaciek najdem v breakoch aj tak ...

Inak marko po sklopeni zadny sedadiel vznikne skok jak svin :D O rovnej podlahe sa hovorit neda, a naozaj mi neprisli hlbsie ... Mal si ich uz vonku ?

Keby sa vam dalo chalani, cvaknite mi hlavne tie zadne poistky kde mate, asi v akej vyske (mozte odmerat) , ak by toto bolo ine, ani spekulovat nema zmysel ...

Odesláno

napísal som ako takú rovinku a zabudol som dodať, že operadlá v sedane vieš sklopiť na sedáky, kdežto na breaku a hatchbacku 5dver(majú identické sedačky) operadlo na sedák nesklopíš, iba na silu a to pruží. Preto má sedan hlbšie sedáky aby tam to operadlo sadlo.

Kolega má sedan tak som to dávnejšie trošku porovnával.

Tu máš teda nejaké foto

[upravil dne 18/2/10 marko306]

Odesláno

To mi chces povedat, ze SEDAN ma jediny inak sedacky ? A ze Hatchback a Break ich maju rovnake ?

Odesláno

to co je tu vyfocené je sedan, já mám hatch a na sedačkách jsou takový dva čudliky vzadu a jak píše marko, nesklopím sedačku tak aby seděla, musím nejdřív odklopit sedák a pak teprve sklopit. Je ale divné že to takhle vymysleli mohli taky udělat všechny stejný

Odesláno

Ak chces, moze sa to skusit prehodit v Bahoni, dolne sedaky mas z breaku vonku za 5 sekund a mozes to skusit a operadla takisto mozes porovnat :) ...

kmotrik: na obrazku su fotky z breaku;)

[upravil dne 18/2/10 Qcko]

Odesláno

Kmotrik, 3 dverový hatchback má tiež iné zadné sedačky.

Qcko, na sedane sú tuším sedáky priskrutkované, takže tam je vyhodenie dlhšie.

Sedačky zadné zo sedanu, len do sedanu

Sedačky zadné z 3-dver. hatchbacku, len do 3-dver. hatchbacku

Sedačky zadné z breaku, len do breaku alebo 5-dver. hatchbacku a opačne.

U cabria neviem ako to je, ale teoreticky by to mohlo byť zameniteľné s 3-dver. hatchbackom, ale nie som si na 100% istý.

Odesláno

No ak su tam skrutkovane, tak nie je o com, bude to ine, uz len dufat v to, ze by sa dali prehodit cele tapacire + molitany z breaku na sedanovu konstrukciu:myslim

Odesláno

Tak je to v pase :(

Ja to kaslem. Inac ani, zadna lavica je priskrutkovana, nemal som ju este dole ale mali by ju drzat len 2 sroby co su vpredu pri nohach vzadusediacich ...

Co sa tyka odklapania, tak to mam asi jednoduchsie ako marko, hore vedla opierky je tlacitko, ktore sa zatlaci, a ono to odskoci , na kasne samotnej je len ucko ...

Odesláno

Nechce niekto cierne polokozene sedacky :( Dam kontakt ... Uz som si ich tam videl ... Kurna... Som v pecku, pretoze sedanov po facelifte je strasne malo, a toboz buranych na diely :(

Odesláno

jeden bol na vrakáči za Partizánskym, ale mal obyčajné čierne sedačky s tými farebnými pruhmi v strede a bolo to asi rok dozadu.

No a to uchytenie spodného sedáku je ďalší problém, lebo sedan ho má nedelený a iba na dvoch úchytoch a na breaku je sedák delený, čiže má štyri úchyty

[upravil dne 18/2/10 marko306]

Odesláno

1. Zo sedakom by som si starosti nerobil, zvaracka, origo uchyti s mojej lavice, a ide sa na to :D To by sa urco poriesilo, rozmerovo by pasovalo, a zvysok by sa dorobil. Ale urcite nechcem zasahovat do kasne, ze by som prevaral ten moj uchyt zadnes sedacky, to urcite nie ...

2. Vodicova sedacka ostava v zlom stave. Vsetky ostatne su OK. Ono totiz sa mi stala taka nemyla vec, ze na spodu, co je ta sietka co drzi ten molitan, tak sa v jednom mieste prederavila, resp ja som ju prederavil ked som mal pod sedankou kok*tiny :(

A teraz z nej zacal vypadavt ten molitan, vsimol som si to az ked ho uz cast chybala, a nejak som to dal dokopy, ale uz to neni ono.

Teraz ta sedacka neni napnuta, a latka sa krci ... Inac ako latka je OK, len to vnutro.

Mne by stacilo vymenit moju prednu sedacku, ale to neviem ci niekto preda samotne :( A ci najdem vobec v rovnakej farbe ...

Odesláno
Původně zaslal: marko306

Kmotrik, 3 dverový hatchback má tiež iné zadné sedačky.

Qcko, na sedane sú tuším sedáky priskrutkované, takže tam je vyhodenie dlhšie.

Sedačky zadné zo sedanu, len do sedanu

Sedačky zadné z 3-dver. hatchbacku, len do 3-dver. hatchbacku

Sedačky zadné z breaku, len do breaku alebo 5-dver. hatchbacku a opačne.

U cabria neviem ako to je, ale teoreticky by to mohlo byť zameniteľné s 3-dver. hatchbackom, ale nie som si na 100% istý.

kabrio ma v zadu lavici v celku a je mensi, je to pouze 4 mistne auto , a operaky jsou taky uplne jine ...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...