Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: antal

No já som mal kola robené v autodisky.cz z chrudimi a nemožem si vobec stažovat.Kola ako nové a prístup bol tiež v poho.Neviem no....možno mu bol 309GT nesympatický:aut:D

Možná jo,kamarádovi dělal taky jedny dost raritní kola,a taky mu to dojebal,chtěl je leštit ale po jeho práci to prostě nešlo...Navíc si myslel že kola RSL Motorsport je něco jako RSW - ty největší sračky,pak jsem ho docela vyvedl z omylu:D
Odesláno
Původně zaslal: 309GT

Původně zaslal: antal

No já som mal kola robené v autodisky.cz z chrudimi a nemožem si vobec stažovat.Kola ako nové a prístup bol tiež v poho.Neviem no....možno mu bol 309GT nesympatický:aut:D

Možná jo,kamarádovi dělal taky jedny dost raritní kola,a taky mu to dojebal,chtěl je leštit ale po jeho práci to prostě nešlo...Navíc si myslel že kola RSL Motorsport je něco jako RSW - ty největší sračky,pak jsem ho docela vyvedl z omylu:D

Já měl kola taky v Chrudimi a nemůžu říct půl špatnýho slova. Přístup a provedení prostě luxusní. Viz odkaz v prvních příspěvcích na vlákno kde to rozebíral agressor. ;)

Odesláno

anebo můžeš zajet za členem MALE FROG ten taky dělá pískováním, lakování, a renovace kol....:super, maslim že snim se dá dobře domluvit

[upravil dne 25/2/10 kovi306]

Odesláno
Původně zaslal: BoneDaddy

Já měl kola taky v Chrudimi a nemůžu říct půl špatnýho slova. Přístup a provedení prostě luxusní. Viz odkaz v prvních příspěvcích na vlákno kde to rozebíral agressor. ;)

Tak asi nemá rád lidi z našeho města:D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...