309GT Odesláno 25. únor 2010 Odesláno 25. únor 2010 Původně zaslal: antal No já som mal kola robené v autodisky.cz z chrudimi a nemožem si vobec stažovat.Kola ako nové a prístup bol tiež v poho.Neviem no....možno mu bol 309GT nesympatický Možná jo,kamarádovi dělal taky jedny dost raritní kola,a taky mu to dojebal,chtěl je leštit ale po jeho práci to prostě nešlo...Navíc si myslel že kola RSL Motorsport je něco jako RSW - ty největší sračky,pak jsem ho docela vyvedl z omylu:D Citovat
BoneDaddy Odesláno 25. únor 2010 Odesláno 25. únor 2010 Původně zaslal: 309GT Původně zaslal: antal No já som mal kola robené v autodisky.cz z chrudimi a nemožem si vobec stažovat.Kola ako nové a prístup bol tiež v poho.Neviem no....možno mu bol 309GT nesympatický Možná jo,kamarádovi dělal taky jedny dost raritní kola,a taky mu to dojebal,chtěl je leštit ale po jeho práci to prostě nešlo...Navíc si myslel že kola RSL Motorsport je něco jako RSW - ty největší sračky,pak jsem ho docela vyvedl z omylu:D Já měl kola taky v Chrudimi a nemůžu říct půl špatnýho slova. Přístup a provedení prostě luxusní. Viz odkaz v prvních příspěvcích na vlákno kde to rozebíral agressor. Citovat
kovi306 Odesláno 25. únor 2010 Odesláno 25. únor 2010 anebo můžeš zajet za členem MALE FROG ten taky dělá pískováním, lakování, a renovace kol...., maslim že snim se dá dobře domluvit [upravil dne 25/2/10 kovi306] Citovat
309GT Odesláno 25. únor 2010 Odesláno 25. únor 2010 Původně zaslal: BoneDaddy Já měl kola taky v Chrudimi a nemůžu říct půl špatnýho slova. Přístup a provedení prostě luxusní. Viz odkaz v prvních příspěvcích na vlákno kde to rozebíral agressor. Tak asi nemá rád lidi z našeho města:D:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.