Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

no a co takhle že vynechava jeden valec což by mohlo zpusobit to huleni a nestraci se nahodou olej?...no ale spiš se přiklanim k čerpadlu v nadrži možna ni to dělalo taky ale jak jsem vyměnil čerpadlo tak mam klid až na ten olej:myslim

Odesláno

Jak myslíš že vynechává jeden válec?

Olej mám dle ukazatele na přístrojovce na polovině po ujetí 19000km. Na to že má najeto 218000km mi to nepřijde jako nějaká neobvyklá spotřeba oleje.

kolik ti to žere oleje?

[upravil dne 17.2.2010 Wensdy]

Odesláno

normalně možna se někdy nespali směs ale spiš u benzinaku bych to realněji viděl než u dehtu...no mi cca 2l na 1000km

ale ted se to krape zlepšilo s tou přisadou do oleje

Odesláno

nedělá to pořád, a někdy je to okolo těch 1600 otáček takový přidušený a pak to chytne luft. Jinak se mi zdá že to táhne normálně. Bude to prostě nějaká kokotina, ale nechce se mi měnit hromada zdytečných věcí. Má to najeto nějakých 165000 km, muže to souviset s FAPEM? Asi bude na pokraji smrti, a nebo už ho někdo měnil. Pojedu na diagnostiku příští týden, ale asi to nic neukáže když nesvítí kontrolka.

Odesláno

Tak na diagnostice mi to našlo dvě závady, 1. snímač polohy vačky 2. něco s temnpomatem. ale te já nemám mám jenom to upozornění na překročení rychlosti. Závady jsme vymazali a uvidíme dál, znovu tam zajedu příští týden jestli se závady objeví.

• O 3 týdny později...
Odesláno

tak jsem si to dneska valil po rovince 90tkou, a ouhle zase to začalo ubírat a přidávat.Trošku jsem ho prošlapal, potom aji na rozjezd 1ka a 2ka, a přestalo to. Muže to dělat ten FAP, že se čistí. Protože jsem auto koupil, najel jsem asi 500km a to se to poprvé objevilo, pak to přestalo a objevilo se to dnes asi po dalších 500-600tech kilometrech.Zjistí diagnostika na kolik je fap v prdeli??protože jestli je špatnej tak ho nechám vyndat.

[upravil dne 7/3/10 golias]

Odesláno

golias:

Tak ve čtvrtek jsem nenastartoval a dneska jelo auto na odtahu do servisu.

Zatim mi řekli že není tlak na vysokotlaku, něco je eště s elektrikou a zítra budou v bádání pokračovat :(

Odesláno

Nééé to já néééé. To ty naše káry :grr

Tak jsem už odjel ze servisu, akorát vim že problém že to nechce startovat byl způsobenej malým tlakem nafty ve vysokotlaký části před vstřikama. Bohužel na toto neexistuje jednoduchá pomoc protože to může bejt comon rail čerpadlo, regulátor (DRV ventil) a nebo vstřiky. Ani jedno se nedá jen tak vyzkoušet protože by musel motor i s nápravou ven z auta a potom tyto věci demontovat a poslat je kamsi do zkušebny na proměření. Takže jsem nechal v servisu pár tisíc, zatim jsem nastartoval a zítra se uvidí jestli nastartuju :bojim.

Zakoupil jsem nějakej čistící prevít na čištění palivového systému a uvidíme jestli to není náhodou nějakým zanesením ze špatný nafty. Pomalu se začínám modlit.

Odesláno

no já se zase chystám do Bystřice nad Per. nechat vybrat ten fap, mám tam 166000km filtr je puvodní tak mi klepe prdel. A nějak to odspodu netáhne.

Odesláno

Já mám 180 tisíc a zatím nic, pohoda a asi je také původní. Ale abych to nezakřiknul.

Odesláno

no právě a mě když se regeneruje tak to škube, volal jsem dneska do Peugeotu v olomouci (artcom group) a řekli mi že to škubání a to že to nejde do otáček bude asi FAP v prdeli (ucpanej) a než to začne něco hlásit tak ho dám radši do hajzlu, sice mě serou ty prachy, ale co už.

Odesláno

mám ho od srpna aaaaa-nonej startér,novej altík,2 krát baterka,čidlo esp,napínací kladka,servis rádia(navi.),blikání a zhasínání světel(xenony-stále nevyřešeno),čep na př.nápravě,....ještě chvíli a je po mě

Odesláno

Vy volové, nechcete si tyhle jobovky nechat pro sebe? Tohle předci všechno moje autíčko nemůže čekat. Já jen jezdím a budu jezdit.:super

Odesláno
Původně zaslal: MotoMoto

Vy volové, nechcete si tyhle jobovky nechat pro sebe? Tohle předci všechno moje autíčko nemůže čekat. Já jen jezdím a budu jezdit.:super

správně :super,nenech se otrávit ,807 je prima :super:super

Odesláno

já teda rozhodně neříkám na 807ku ani slovo, jemom FAP mě sere že je to taková časovaná bomba. Jinak už je to muj v pořadí čtvrtej pažout a jsem snima (zatim) spokojenej.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...