BrankoKK Odesláno 28. duben 2010 Odesláno 28. duben 2010 podla mna to vyzera v pohode:potlesk. len ta sachovnica na streche trochu kazi sulad by som povedal:roll Citovat
Fanyno026 Odesláno 28. duben 2010 Autor Odesláno 28. duben 2010 Ahoj dekuji tem komu se to libi ja nechci mit seriovku ale me se to proste libi a az tambude novej motor a celolak tak to bude zase o necem jinem zatim Citovat
Y2K Odesláno 28. duben 2010 Odesláno 28. duben 2010 Nezabudni s motorom pomenit vsetko co treba by to nedopadlo katastrofou Citovat
Y2K Odesláno 28. duben 2010 Odesláno 28. duben 2010 Vsetko zrejme....zmena za V6 neni len tak Citovat
BrankoKK Odesláno 28. duben 2010 Odesláno 28. duben 2010 sak to, to by chcelo asi aj podvozok a brzdy hlavne, ne? Citovat
Y2K Odesláno 28. duben 2010 Odesláno 28. duben 2010 ano ano...a uchytenie naprava, uchytenie motora a tak. Ale kedze ma v podstate cele druhe auto k dispozicii tak by to nemal byt problem Citovat
Qcko Odesláno 28. duben 2010 Odesláno 28. duben 2010 Ak sa nemylim tak kupil jednu V6 tu z fora komplet, takze to bude mat vsetko, aj ja som zvedavy ako sa s tym popasuje Citovat
Fanyno026 Odesláno 3. červen 2010 Autor Odesláno 3. červen 2010 prosím o smazání auto jsem prodal děkuji Citovat
oni Odesláno 3. červen 2010 Odesláno 3. červen 2010 coze? to si delas srandu? a co si koupil novyho? zase francouze nebo neco jinyho? Citovat
rootsky Odesláno 4. červen 2010 Odesláno 4. červen 2010 :D Tak to je škoda že jsem na tohle narazil až teď...Jinak koukám že má \"za kopcem\" moje coupátko dvojče (i když pošramocené)... Jinak cítím potřebu se vyjádřit k tuzing prvku \"maltézák\": \"Maltézák\" nemá s kelty nic společného, keltský je tzv \"sluneční kříž\" - kříž s kruhem uprostřed, který zneužívají (bohužel) víc než často fašouni v celé evropě\"...Maltézký kříž většinou odkazuje na \"zlatou\" éru německa za kancléře Otto von Bismarcka... Na tuto dobu, se přímo odkazovala NSDAP, i když to bylo spíš zneužívání věci (jako u nás za \"komárů\" husitů) je na místě určitá opatrnost, protože nacisti \"maltézák\" používalíi dost často vedle \"haklkrojce\". Jeho nejznámější umístění je na říšské německé vlajce, která je zakázána jako nacistická propagace na celém světě - i když je to trdiční německá vlajka dávno před nástupem 3 říše...To že maltézský má společného něco s kontraverzními Maltézskými rytíři ukazuje na to že ve jméně partiček užívajícím tenhle znak umřelo na světě v historii (od raného středověku) asi nejvíc lidí...Znak jako takový zakázaný není, jsou jich plné hřbitovy, ale tam by měl také zůstat, co si myslet o někom kdo používá v tomhle případě z nevědomosti \"bratra haklkrojce\", je asi jasné... [upravil dne 4/6/10 rootsky] Citovat
Qcko Odesláno 4. červen 2010 Odesláno 4. červen 2010 Maltezky kriz povodne patril nejakemu radu na Malte, odtial aj nazov ... Ten ma vsak uplne iny vyzor ako to, co ma fanyno na kapote ... Malta ho ma doteraz ako statny symbol, ma ho aj na eurovych minciach ak sa nemylim... Fanyno ma na kapote tzv. zelezny kriz Citovat
rootsky Odesláno 4. červen 2010 Odesláno 4. červen 2010 Původně zaslal: Qcko Maltezky kriz povodne patril nejakemu radu na Malte, odtial aj nazov ... Ten ma vsak uplne iny vyzor ako to, co ma fanyno na kapote ... Malta ho ma doteraz ako statny symbol, ma ho aj na eurovych minciach ak sa nemylim... Fanyno ma na kapote tzv. zelezny kriz Děkuji za upřesnění...Máš úplnou pravdu:papa. Zažitý název pro tenhle tvar kříže je \"maltézský\", tenhle obecný název jsem použil a teď vidím že to nebylo nejšťastnější . [upravil dne 4/6/10 rootsky] Citovat
Fanyno026 Odesláno 7. červen 2010 Autor Odesláno 7. červen 2010 Vyměnil za VW ale co nejdriv si koupim 106 nebo 306 Citovat
f3Rd@ Odesláno 7. červen 2010 Odesláno 7. červen 2010 Původně zaslal: Fanyno026 Vyměnil za VW jestli jsem si to nemyslel Citovat
Fanyno026 Odesláno 7. červen 2010 Autor Odesláno 7. červen 2010 No jo je to tak potreboval jsem combi Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.