HoK Odesláno 15. únor 2010 Odesláno 15. únor 2010 Čaute, tak konečně jsem sehnal to panoramatický zrcátko na děti, ale ukázalo se jako problém ho přidělat - nemám tam žádnou přípravu. Neřešili jste už někdo sundání polstru ze stropu? Jinak se tam asi nedá dostat... Citovat
btl.a Odesláno 16. únor 2010 Odesláno 16. únor 2010 Strop je přilepen a jen tak sundat nepůjde. Měl jsem problém i protáhnout kabely k televizi. Citovat
MotoMoto Odesláno 17. únor 2010 Odesláno 17. únor 2010 Hele já dneska chvíli čekal na parkovišti a tak jsem měl chvíli a vzpoměl jsem si na Tebe. Koukal jsem na to a ono to zrdcátko je připevněné vně toho obložení stropu, jakoby na něm. Takže by to neměl být problém. Citovat
HoK Odesláno 18. únor 2010 Autor Odesláno 18. únor 2010 Už mám nafocený strop po tom sundaným zrcátku. V tapecu jsou vepředu dvě malý díry pro sloupky a dvě velký tvarovaný vzadu pro šrouby. Zkusíme je tam taky vyříznout a třeba najdem něco k čemu to půjde chytit. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.