Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Olejovy filtr

Recommended Posts

Odesláno

Nazdar .. mam problem tedka me ceka vymena oleje a filtru ....olej mam ale byl sem v autokelly pro filtr ..ale tam my rekli ze jsou dva typy .. kazdej je jinak velikej a jinej prumer, tak bych potreboval nejaky typy jakej my tam pude .... diky moc :myslim

Odesláno

já už se kelly raději vyhýbám... naposledy jsme tam bral na XS ramena, vybral jsem přímo na svoji motorizaci, abych měl jistotu, že mi příjdou správná a samozřejmě, že přišla ta na nápravu bez stabilizátoru :roker

jinak filtr na S16:

průměr: 76mm

závit: M20x1.5

[upravil dne 15.2.2010 jiri106xs]

Odesláno

tak problem vyresen... byl sem v Halfords v Pruhonicich .. a shodou nahod tam byl typek ktery mel driv 106S16 a ted ma 306 GTi6 ...tak vedel na jistotu tak byl aspon dobre pokec, a jeste me cestou z chytli chlupaty:nevim jelikoz sem ten kousek odeme do halford jel po dalnici bez znamky ...tak me odlehcily o 100,- coz je jeste dobry, byl zvedavy na vyfuk jestli je homologovanej ..tak sem jim rek ze jo a pohoda, akorad rekly zeje dost hlucnej tak sme taky jeste pokecaly o 106 byl zvedavej jak to jede a vykon atd ... takze to tady dobre dopadlo... :-) tot dnesni zazitek :D:D:D

[upravil dne 16/2/10 Meky]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...