Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: shark734

ja by som do toho nesiel, suhlasim s igor4....podla mna uz ma takych 250tis za sebou

KEby mal aj 170 000 ,zivotnost 2.0 hdi je pri slusnom zaobchadzani minimalne 500 000 km a ked ma za 8 rokov 170000

za raz taku dobu bude mat 340000 a to sa na nom uz budu hrat deti na dvore.Cele ratanie kilometrov statisticky je dost nadnesene pretoze auto mohlo menit majitela, ktory jazdi uplne ine trasy kolega ho ma pre manzelku a a ta jazdi malo a na kratke useky takze ziadnych cca 22800 km rocne.JA neviem vad pojdem sa na to uz teraz niekedy pozriet nazivo, tak budem vidiet. Diky CHalani.

[upravil dne 19/2/10 danny11]

Odesláno

Igor4, Počítání km za rok je trochu nešťastné. S 206 jsem první čtyři roky jezdil 25000km za rok a poslední dva roky s ní jezdím jen 6500km za rok.

Odesláno

Podľa mojich skúseností každé dovezené auto z Talianska vlastnil buď dôchodca alebo žena čo malo jazdila. Ale pravda je iná. Auta su poriadne ojazdené, Taliani sa o ne nestarajú veľmi skoro sa objavia poruchy. Auta vedia perfektne vyčistiť a namaskovať. Autu by som veľmi neveril.

Odesláno

to bol cisto matematicky prepocet a vychadzal som z historie 3 rokov, nejedna sa o nic ine ako predikciu kolko km to moze mat po 7.5 roku. Vycislenie poctu km na jeden rok bol iba informativny udaj . Moj osobny nazor je ,ze na motor 2HDI a Taliansko 118000km je dost malo, predsa je len tam ovela viac dialnic, mesta su daleko vascie tym padom tam rocne najazdi bezny vodic viac km ako u nas. Realne to vidim na 170000km a viac.

Odesláno
Původně zaslal: SB

Podľa mojich skúseností každé dovezené auto z Talianska vlastnil buď dôchodca alebo žena čo malo jazdila. Ale pravda je iná. Auta su poriadne ojazdené, Taliani sa o ne nestarajú veľmi skoro sa objavia poruchy. Auta vedia perfektne vyčistiť a namaskovať. Autu by som veľmi neveril.

CHlapi - Auto je dovezene z Francuzska, na zaciatku som sa domnieval ze je z Tal. ale je z francuzska.

HAdam lepsi pripad akoz IT nie?

[upravil dne 19/2/10 danny11]

Odesláno

Neber rok 2002, raději došetři a kup po roce 2005 po faceliftě, potom najdi bez FAP a s jednoduchým setrvákem, jinak, jak již mnohokrát řečeno, auto z Itálie raději ne, ale není to samozřejmě pravidlem, že na ně seró.

Odesláno
Původně zaslal: twoolf

myslím že 307 po F/L o tři roky mladší ( pokud bez setrváku tak o víc ) bude asi jiná cenová kategotie :)

sorry za :xvul

Presne tak, minimalne o 1000 EUR a v tej kategorii urcite nie dvojliter nafta.Auto kupujem lebo musim,moje na mna kasle cim dalej tym viac a okolo noveho domu nemam chodniky ani zateplenie, takze povodne som chcel kupovat ASTRU 1,7 DTI do 4000eur ale potom som nadabil na kamosove a verim ze to bude spravny tah.Nasporene taho mam malo musi mi svagot pozicat a ja mu to splatim takze keby som mal peniaze kupim nove:nevim

Odesláno

jejda, nez astru v 1,7 nafta, to radši škoda120GLS měl jsem a hyperkrám. nejelo to, žralo to 6,5 litru uvnitř malé a v servise jsem si s příjmacím technikem tykal :

307 neni vrchol spolehlivosti, ale jde to ( proti opelu ) a 2,0HDI jezdí za stejno, ale aspoň frčí. Věřím, že ses rozhodl dobře.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...