grage Odesláno 14. únor 2010 Odesláno 14. únor 2010 čaute, v poslednom čase sa mi stáva že motor na volnobech chcípne. stáva sa mi to na 99% so studeným motorom, ale raz sa mi to stalo aj s teplým motorom. otáčky sa chovajú tiež dosť zvlášne. nie sú konštantné ale ale mierne kolíšu dolu aj hore a potom to chcípne. nemáte ponatia kde by som mal začať? Citovat
pkr Odesláno 14. únor 2010 Odesláno 14. únor 2010 Nebylo by od věci napsat typ auta a jaký je v něm motor. Citovat
grage Odesláno 14. únor 2010 Autor Odesláno 14. únor 2010 sry, mám 2.0 HDI. menil som olej + filter, palivový filter a vzduchový filter idem meniť v najbižších dňoch Citovat
grage Odesláno 20. únor 2010 Autor Odesláno 20. únor 2010 ďakujem za množstvo inšpiratívnych odpovedí ... pôjdem asi na diagnostiku Citovat
HonzaZ Odesláno 20. únor 2010 Odesláno 20. únor 2010 Když ono se opravdu těžko radí u těchto aut. Nejlepší je vždy jít na diagnostiku a pokud se tam nic nenajde (ještě se mi to teda nestalo, pokud byl nějaký problém, tak v paměti ŘJ něco bylo), tak potom teprve začít zkoumat. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.