Chepp Odesláno 23. únor 2010 Odesláno 23. únor 2010 tka k tomu panelu klimy vic neporadim v kombajnu mam manualni.... Citovat
Petrzet Odesláno 6. březen 2010 Odesláno 6. březen 2010 Tak sem ty draty pocvikal,napajel na ne dvojlinku,pridal vypinac a uz mi jde konecne videt na dispeji klimy a radia udaje i ve dne. Diky vsem za rady. Citovat
f3Rd@ Odesláno 16. březen 2010 Autor Odesláno 16. březen 2010 Kdyz dodelam ty relatka, musim denni sviceni jeste nekde aktivovat? EDIT: jedno relatko je na jedno svetlo a nebo je to nejak komplikovaneji propojeny? [upravil dne 16/3/10 f3Rd@] Citovat
f3Rd@ Odesláno 16. březen 2010 Autor Odesláno 16. březen 2010 byl jsem to ted vyzkouset, pouzil jsem relatka z mlhovek, ale bohuzel to nefunguje. nastartuju a svetla nesviti. Nevite nekdo co s tim? Citovat
Libor3 Odesláno 16. březen 2010 Odesláno 16. březen 2010 Petrzet a akú máš klímu?Automat.?daj bližšie vediet ktoré kabliky si pocvíkal a ako si to pozapajal aby ti to šlo i pri zap.svetlách.Ja som už skúšal hocičo a furt mi to nejde.Na pp mi to funguje,ale na klíme mi to nejde. [upravil dne 16/3/10 Libor3] Citovat
Benžík Odesláno 16. březen 2010 Odesláno 16. březen 2010 Původně zaslal: Petrzet Tak sem ty draty pocvikal,napajel na ne dvojlinku,pridal vypinac a uz mi jde konecne videt na dispeji klimy a radia udaje i ve dne. Diky vsem za rady. Tohle taky resim, uz na to mam doma soucastky - fotorezistor a komparator a rele a par odporu a kondiku a tranzistor. To osvetleni klimy se bude spinat samo podle svetla venku. Citovat
Petrzet Odesláno 17. březen 2010 Odesláno 17. březen 2010 Taky reseni,jen bohuzel ja nejsem elektromechanik abych si hral s takovyma vecma,staci mi spinac. Citovat
Benžík Odesláno 18. březen 2010 Odesláno 18. březen 2010 Az to zbastlim a vyzkousim, tak sem dam zapojeni. Citovat
Benžík Odesláno 18. březen 2010 Odesláno 18. březen 2010 Jeste me napada, na palubce je nakej snimac na svetlo (veprostred hned u skla), asi od klimy. Nedalo by se to rozveceni pp pripojit k necemu, co uz tam je? [upravil dne 18/3/10 Benžík] Citovat
f3Rd@ Odesláno 18. březen 2010 Autor Odesláno 18. březen 2010 Původně zaslal: f3Rd@ byl jsem to ted vyzkouset, pouzil jsem relatka z mlhovek, ale bohuzel to nefunguje. nastartuju a svetla nesviti. Nevite nekdo co s tim? Tak ja si odpovim. Je potreba mit zapojene mlhovkove relatka i relatka na denni sviceni. Dnes jsem zapojil obe relatka pro denni sviceni a funguje. Dokonce tam muze byt i rele bez diody. Da se sehant v autokelly za cca 180,- Citovat
Benžík Odesláno 28. březen 2010 Odesláno 28. březen 2010 Původně zaslal: Benžík Az to zbastlim a vyzkousim, tak sem dam zapojeni. Už to funguje, tady je zapojení. Musel jsem tam přidat ten kondík, moc to kmitalo na rozhraní svěla a tmy, teď je to ok. Jsou to součástky co běžně mají v GM nebo v GESu. IC TL 071 T BD237 Fotoodpor LDR0710 Relé RMS822-6112-85-SO12 12V, má dvoje přepínací kontakty Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.