Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 2 týdny později...
  • O 2 týdny později...
Odesláno

Kdyz dodelam ty relatka, musim denni sviceni jeste nekde aktivovat?

EDIT: jedno relatko je na jedno svetlo a nebo je to nejak komplikovaneji propojeny?

[upravil dne 16/3/10 f3Rd@]

Odesláno

Petrzet a akú máš klímu?Automat.?daj bližšie vediet ktoré kabliky si pocvíkal a ako si to pozapajal aby ti to šlo i pri zap.svetlách.Ja som už skúšal hocičo a furt mi to nejde.Na pp mi to funguje,ale na klíme mi to nejde.

[upravil dne 16/3/10 Libor3]

Odesláno
Původně zaslal: Petrzet

Tak sem ty draty pocvikal,napajel na ne dvojlinku,pridal vypinac a uz mi jde konecne videt na dispeji klimy a radia udaje i ve dne.

Diky vsem za rady.

Tohle taky resim, uz na to mam doma soucastky - fotorezistor a komparator a rele a par odporu a kondiku a tranzistor. To osvetleni klimy se bude spinat samo podle svetla venku.

Odesláno

Jeste me napada, na palubce je nakej snimac na svetlo (veprostred hned u skla), asi od klimy. Nedalo by se to rozveceni pp pripojit k necemu, co uz tam je?

[upravil dne 18/3/10 Benžík]

Odesláno
Původně zaslal: f3Rd@

byl jsem to ted vyzkouset, pouzil jsem relatka z mlhovek, ale bohuzel to nefunguje. nastartuju a svetla nesviti. :fnuk

Nevite nekdo co s tim?

Tak ja si odpovim. Je potreba mit zapojene mlhovkove relatka i relatka na denni sviceni. Dnes jsem zapojil obe relatka pro denni sviceni a funguje. Dokonce tam muze byt i rele bez diody. Da se sehant v autokelly za cca 180,-

• O 2 týdny později...
Odesláno
Původně zaslal: Benžík

Az to zbastlim a vyzkousim, tak sem dam zapojeni.

Už to funguje, tady je zapojení.

Musel jsem tam přidat ten kondík, moc to kmitalo na rozhraní svěla a tmy, teď je to ok. Jsou to součástky co běžně mají v GM nebo v GESu.

IC TL 071

T BD237

Fotoodpor LDR0710

Relé RMS822-6112-85-SO12 12V, má dvoje přepínací kontakty

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...