RALLYMAN Odesláno 15. září 2004 Odesláno 15. září 2004 zdarec,mám menší problém se stěrači,pokud je zapnu a nechám je chvíli jet tak po vypnutí se mi někdy zastaví a někdy ne,rychlosti fungují normálně,zdá se mi že tam odešlo relátko nebo něco,ale fakt nevím.předem dík za odpovědi čau Citovat
Guest Ludweek Odesláno 15. září 2004 Odesláno 15. září 2004 podobny problem sem mel na cadyne se zadnim steracem...pustim...chci ho vypnout a nic...proste stiral dokud sem nevytah\' klicek ze zapalovani...spravila to vymena packy pod volantem kterou se to spoustelo Citovat
AKCZ Odesláno 15. září 2004 Odesláno 15. září 2004 Me se jednou jedinkrat zblaznil sterac asi z vedra natolik ze pri zapnuti svetel mi zadni jednou setrel Fakt nechapu co se mohlo stat.. dalsi den i ostatni dny uz to bylo v pohode.. Citovat
Guest Ludweek Odesláno 15. září 2004 Odesláno 15. září 2004 2 AKCZ: to mel asi dost velkej upal...vzhledem k tomu ze je na uplne jiny pacce nez svetla :o nebylo nahodou 1. dubna?? sice v ty dobe asi moc velky vedro nebylo ale prece .. Citovat
jbily Odesláno 15. září 2004 Odesláno 15. září 2004 Musím říct, že mému pažoutovi se \"to\" stalo taky! A to tak, že úplně stejně jako AKCZ, zadní stěrač stíral za sucha a při 40 stupních ve stínu, ale další den byl OK!!... Já to teda nijak neřešil, ale přijde mi divné, že jsme už 2... AKCZ - už jsi to nejak řešil a vyřešil? Citovat
AKCZ Odesláno 15. září 2004 Odesláno 15. září 2004 No to me podrz jbily .. ani jsem necekal ze by nekdo mel stejny \"zazitek\" :o kazdopadne jsem to neresil protoze to prestalo a vubec netusim kdyby to zas zacalo jakym smerem mam vest patrani heh Ted me to docela zajima protoze to bylo opravdu kdyz byl snad nejvetsi parak co jsem kdy s tim jel a ja jsem zvyklej svitit porad takze kdyby se to projevovalo casto tak to poznam.. od te doby takovej parak nebyl a zatim v poho.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.