Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdarec,mám menší problém se stěrači,pokud je zapnu a nechám je chvíli jet tak po vypnutí se mi někdy zastaví a někdy ne,rychlosti fungují normálně,zdá se mi že tam odešlo relátko nebo něco,ale fakt nevím.předem dík za odpovědi čau

Odesláno

podobny problem sem mel na cadyne se zadnim steracem...pustim...chci ho vypnout a nic...proste stiral dokud sem nevytah\' klicek ze zapalovani...spravila to vymena packy pod volantem kterou se to spoustelo :)

Odesláno

Me se jednou jedinkrat zblaznil sterac asi z vedra natolik ze pri zapnuti svetel mi zadni jednou setrel :o Fakt nechapu co se mohlo stat.. dalsi den i ostatni dny uz to bylo v pohode..

Odesláno

2 AKCZ: to mel asi dost velkej upal...vzhledem k tomu ze je na uplne jiny pacce nez svetla :):P:o

nebylo nahodou 1. dubna?? :) sice v ty dobe asi moc velky vedro nebylo ale prece .. :)

Odesláno

Musím říct, že mému pažoutovi se \"to\" stalo taky! A to tak, že úplně stejně jako AKCZ, zadní stěrač stíral za sucha a při 40 stupních ve stínu, ale další den byl OK!!... Já to teda nijak neřešil, ale přijde mi divné, že jsme už 2... :o:)

AKCZ - už jsi to nejak řešil a vyřešil?

Odesláno

No to me podrz jbily .. ani jsem necekal ze by nekdo mel stejny \"zazitek\" :o :o kazdopadne jsem to neresil protoze to prestalo a vubec netusim kdyby to zas zacalo jakym smerem mam vest patrani heh Ted me to docela zajima protoze to bylo opravdu kdyz byl snad nejvetsi parak co jsem kdy s tim jel a ja jsem zvyklej svitit porad takze kdyby se to projevovalo casto tak to poznam.. od te doby takovej parak nebyl a zatim v poho..

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...