godzila.01 Odesláno 6. květen 2010 Autor Odesláno 6. květen 2010 Na ESK na hlavní stránce v sekci novinky jsou už uploadovány všechny fotky z rally šumava Pokud bude mít někdo zájem je to na free servru můžu tahat a kochat se .... Citovat
godzila.01 Odesláno 15. květen 2010 Autor Odesláno 15. květen 2010 Přidáno pole \"Pojištění\", kam můžete vkládat povinná ručení, havarijní pojištění a doplňková pojištění. Před vypršením platnosti budete informováni mailem. Za případné další připomínky budeme rádi Citovat
godzila.01 Odesláno 20. červen 2010 Autor Odesláno 20. červen 2010 punkac napsal : Ahoj, hele napadlo mě další zlepšení servisní knížky a to ohledně výměny oleje, já měním po 15000 km, bylo by hezký, kdyby mě systém upozornil, že se blíží výměna. 1. by kontroloval dobu kratší než jeden rok od poslední výměny a za druhé by sledoval kilometry z údajů o tankování a když by se to blížilo k hodnotě zadané uživatelem (5000,10000,15000, více snad nikdo olej v autě nenechává), opět by mě to varovalo, šlo by to naimplementovat téměř na každou výměnu čehokoliv vpravo by mohlo u každé výměny být zatržítko \"sledovat stav\" a vepsalo by se tam buď datum nebo kilometry..... Snad rozumíš mému toku myšlenek, čus Kuba Díky za návrh ... docela dobrý nápad Tetko ještě někoho kdo to udělá :D No kuře slíbil že se na to v týdnu koukne tak uvidíme jestli na to bude čas,děláme tetko více projektů.... Citovat
godzila.01 Odesláno 20. červen 2010 Autor Odesláno 20. červen 2010 Jinak já měním tak po 8.000 km takže ten interval by měl mít více možností Citovat
dj.kure Odesláno 20. červen 2010 Odesláno 20. červen 2010 8 tisíc tam nedám, přece nebudu kvuli jednomu zvadlýmu klásku překopávat kombajn Citovat
godzila.01 Odesláno 2. červenec 2010 Autor Odesláno 2. červenec 2010 Lidi registrujume se .... Peugeotů je tam už jen o jeden kousek víc než škodovek a dohání nás renault..... Tak šup,kdo se ještě neregistroval at tak neprodleně učiní.... Citovat
godzila.01 Odesláno 12. červenec 2010 Autor Odesláno 12. červenec 2010 No zřejmě to pomohlo tři nové registrace peugeotů.... :super Už dlouho nikdo nepsal žádnhý názor,nápad ani nic podobného..... Citovat
godzila.01 Odesláno 17. únor 2011 Autor Odesláno 17. únor 2011 Jen se připomenu že stále fungujeme ... Počet uživatelů se odposledně asi zdvojnásobil a denně se přihlašuje okolo 40-50 lidí což beru jako úspěch ... Pokud by jste měli připomínky či nějaký námět k naší práci neváhejte ho sem napsat, sice na to poslední měsíce nemáme moc času, ale určitě se ničemu nebráníme .... Jen připomínám odkaz http://www.elektronicka-servisni-knizka.cz/ [upravil dne 17/2/11 20:44 godzila.01] Citovat
punkac Odesláno 17. únor 2011 Odesláno 17. únor 2011 sím, sím.... Já mám opět nápad Mám vložené povinné ručení, které v nejbližších dnech končí, svítí červeně. Sjednám si nové ručení a vložím datum do ESK. Starý respektive dobíhající povinný ručení stále svítí červeně, i když už je nové. Vlastně není přerušeno pojištění auta. Červeně by to tedy svítit nemělo. Je to taková blbost, ale celek stojí na maličkostech Citovat
godzila.01 Odesláno 17. únor 2011 Autor Odesláno 17. únor 2011 Systém neřeší zpětné (dobíhající) ručení ... až vyprší to dobíhající, tak zbělá ... To červené ti vlastně aktuálně pořád končí a systém na to upozornuje.... Citovat
godzila.01 Odesláno 18. únor 2011 Autor Odesláno 18. únor 2011 To je dobře, poslat dál do světa .... Citovat
godzila.01 Odesláno 28. březen 2011 Autor Odesláno 28. březen 2011 Přesunuli jsme ESK na náš rychlejší server, neměly by už snad být žádné další technické problémy .... http://www.elektronicka-servisni-knizka.cz/ Citovat
dj.kure Odesláno 12. březen Odesláno 12. březen Ahoj všem! po téměř 15 letech oživuji téma i projekt (který mimochodem do dneška fungoval a funguje dál), který prošel reinkarnací ve formě přestavby na moderní framework i layout . Věřím, že kdo projekt používal, bude používat dál a bude se mu nový web líbit Citovat
pavelu96 Odesláno 12. březen Odesláno 12. březen No, v době, kdy jsou auta propojená s aplikací a vše je (skoro bez problémů ) synchronizováno online mi to přijde zvláštní - sedět u PC (protože důležité věci se dělají na PC ) a růčo datlovat každé tankování a servis... Ale určitě se najde někdo, kdo to ocení Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.