Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

servisní knížka online :) šup šup registrujeme se ! :)

Recommended Posts

• O 2 týdny později...
Odesláno

Přidáno pole \"Pojištění\", kam můžete vkládat povinná ručení, havarijní pojištění a doplňková pojištění. Před vypršením platnosti budete informováni mailem.

Za případné další připomínky budeme rádi :)

• O 1 měsíc později...
Odesláno

punkac napsal : Ahoj, hele napadlo mě další zlepšení servisní knížky

a to ohledně výměny oleje, já měním po 15000 km, bylo by hezký, kdyby mě systém upozornil, že se blíží výměna. 1. by kontroloval dobu kratší než jeden rok od poslední výměny a za druhé by sledoval kilometry z údajů o tankování a když by se to blížilo k hodnotě zadané uživatelem (5000,10000,15000, více snad nikdo olej v autě nenechává), opět by mě to varovalo, šlo by to naimplementovat téměř na každou výměnu čehokoliv vpravo by mohlo u každé výměny být zatržítko \"sledovat stav\" a vepsalo by se tam buď datum nebo kilometry..... Snad rozumíš mému toku myšlenek, čus Kuba

Díky za návrh ... docela dobrý nápad :) Tetko ještě někoho kdo to udělá :D :D :D No kuře slíbil že se na to v týdnu koukne tak uvidíme jestli na to bude čas,děláme tetko více projektů....:aut

• O 2 týdny později...
  • O 2 týdny později...
  • O 7 měsíců později...
Odesláno

Jen se připomenu že stále fungujeme ... :mrk Počet uživatelů se odposledně asi zdvojnásobil a denně se přihlašuje okolo 40-50 lidí což beru jako úspěch ... :papa

Pokud by jste měli připomínky či nějaký námět k naší práci neváhejte ho sem napsat, sice na to poslední měsíce nemáme moc času, ale určitě se ničemu nebráníme ....:super

Jen připomínám odkaz http://www.elektronicka-servisni-knizka.cz/ :papa

[upravil dne 17/2/11 20:44 godzila.01]

Odesláno

sím, sím.... Já mám opět nápad :D Mám vložené povinné ručení, které v nejbližších dnech končí, svítí červeně. Sjednám si nové ručení a vložím datum do ESK. Starý respektive dobíhající povinný ručení stále svítí červeně, i když už je nové. Vlastně není přerušeno pojištění auta. Červeně by to tedy svítit nemělo. Je to taková blbost, ale celek stojí na maličkostech :papa

Odesláno

Systém neřeší zpětné (dobíhající) ručení ... až vyprší to dobíhající, tak zbělá ... :mrk To červené ti vlastně aktuálně pořád končí a systém na to upozornuje.... :papa

• O 1 měsíc později...
  • O 14 let později...
Odesláno

Ahoj všem! 🙂 po téměř 15 letech oživuji téma i projekt (který mimochodem do dneška fungoval a funguje dál), který prošel reinkarnací ve formě přestavby na moderní framework i layout 🙂

Věřím, že kdo projekt používal, bude používat dál a bude se mu nový web líbit 🙂 

Odesláno

No, v době, kdy jsou auta propojená s aplikací a vše je (skoro bez problémů :roll) synchronizováno online mi to přijde zvláštní - sedět u PC (protože důležité věci se dělají na PC :aut) a růčo datlovat každé tankování a servis... 

Ale určitě se najde někdo, kdo to ocení :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...