Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

servisní knížka online :) šup šup registrujeme se ! :)

Recommended Posts

Odesláno

Hele, aby si nam to nemusel takle vysvetlovat, co udelat title=\"\" u kazdeho linku aby se proste zobrazila napoveda, nebo ji tam nekde placnout rovnou jako stranku.

Tohle muzete delat tady, tohle muzete nastavit tamhle atd ...

Jako nejlepsi vec bych videl <a href=\"nekam\" title=\"Tady muzete pridat informaci o zakoupenych pneumatikach\"> dyk se ta napoveda da hodit i do mysql, a zobrazovat ji podle ID, <a href=\"nekam\" title=\"<?echo $napoveda[\"pneumatiky\"];?>\"> nastylovat to a menit to muzes jen pomoci zmeny v mysql, delat v tom odstavecky, a podobne. a nemusis pak kazdymu jednotlive vysvetlovat co a jak :)

Jinak porad se mi nelibi ze nadpisy jsou modre, a odkazy cerne, proste me to prijde opacny :)

U pneumatik bych pridal jeste jednu kolonku, kam by se dal napsat vyrobce, zajimavejsi by bylo sehnat nekde seznam aspon vyrobcu, v rozbalovacim menu, a pak z toho muzes udelat statistiky nejpouzivanejsich, a taky to muzes pridat na velky banner nebo hlavni stranku jako statistiku treba 10 nej.

Vubec si myslim ze statistika na hlavni strance typu: Od zrozeni tohoto webu jeho navstevnici projeli 400 litru benzinu, a 400 litru nafty by byla hodne funny :)

Jeste poznamka, vcera jsem delal STK, a chtel sem si napsat co sem mel spatne, jak mi dopadli emise, ale nemam tam moznost aspon do nejakeho textoveho policka dopsat svoji poznamku.

To je pro me hodne smutne, zadna kreativita, a za rok az ty papiry od technicky stratim, zapomenu co jim tak vadilo :)

Doufam ze staci :)

Odesláno

Ahoj, díky za podměty, postupně tak nějak doplním co bude třeba. Ohledně STK a pneumatik ... velice dobré nápady, také doplním. Abych řekl pravdu - v oboru AUTO jsem uplně cizí, můj obor je EL/IT, takže mi ve většině případů musí radit Godzilák :-)

Odesláno
Původně zaslal: Berkoff

Hele, aby si nam to nemusel takle vysvetlovat, co udelat title=\"\" u kazdeho linku aby se proste zobrazila napoveda, nebo ji tam nekde placnout rovnou jako stranku.

Promin, ale to jsem trochu nepochopil. Pis konkretne k cemu to patri, jestli sis vsimnul, tak title pisu snad u vsech odkazu, pripadne radku s kontextovou napovedou, takze nevim kde konkretne Ti co chybi.

Odesláno

Aha, dobrá připomínka děkuji za ni. Zatím jsem přidal k STKčku poznámku a zatrhávátko Prošla / Neprošla. Ještě dodělám ty pneumatiky a jednodušší úpravy co tu jsou nově dopsány.

Odesláno

Takže peumatiky by měli být hotovy podle vašich podmětů:) Doufám že to takhle bude vyhovující :) Každopádně ten nápad s tím banneremže se bude zobrazovat stránka uživatele se nám líbí a zatím je to ve fázi vývoje... asi to bude chvilku trvat,ale pracuje se na tom :)

Jinak očekávám další podnětné podněty :)

[upravil dne 10/3/10 godzila.01]

Odesláno

Měli jsme na sebe štěstí, zrovna jsem editoval soubor s funkcema a zřejmě jsem to ukládal ve chvíli, kdy jsi se pokoušel editovat poznámku. Zkoušel jsem to teď na svém profilu a bez problému se to uložilo. Dej pak prosím vědět, jestli je to u Tebe také OK.

Odesláno

to \"member\" se mi na tom baneru nelíbí a bílá barva na spotřebu byla lepší, neřvalo to tak a nevypadalo to jak plakát cirkusu:roker

Odesláno
Původně zaslal: punkac

to \"member\" se mi na tom baneru nelíbí a bílá barva na spotřebu byla lepší, neřvalo to tak a nevypadalo to jak plakát cirkusu:roker

S tou barvou se asi shodneme (neni to bílá, ale lehce šedá), tak to jsem vrátil jak to bylo ... no a co se týče hodnosti MEMBER/V.I.P/OWNER ... to tam zůstane :)

EDIT: Teda zůstane to tam alespoň prozatím, než udělám pro každou hodnost jiné pozadí.

[upravil dne 10/3/10 dj.kure]

Odesláno

Jenom doplním že naše kalkulačka počítá naprosto stejně jako všechny jiné :) Tudíš se správně vloženými daty se spotřeba nemůže nějak lišit:bojim Maximálně se zlehoučka může lišit z důvodu toho že máme jen jedno desetinné místo,ale to je tak nepodstatný údaj,že v globalu to nehodí skoro rozdíl.... :)

Odesláno

Takže jenom doplním - k tankování paliva jsem přidal položku \"Trasa\", kde máte na výběr - Kombinovaná / Město / Okresky / Dálnice. Do budoucna s tím bude dále pracováno (statistika pro každou trasu zvlášť).

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...