Guest jolo Odesláno 12. únor 2010 Odesláno 12. únor 2010 Zdravim, mam 406, r.v. asi 1996, mam automaticku klimu. Moj problém zacal po mensej havarii, ked som trochu spredu ťukol auto, opravovali mi to a naplnili mi aj klimu. Od tej havarie mi vonkajší teplomer ukazuje teplotu asi o 10 stupnov nizsiu, a asi po mesiaci mi zacal haprovat ventilator, raz isiel raz nesiel, potom som raz pobuchal zo spodu pri spolujazdcovi, a zase siel asi na mesiac. Potom prestal uplne, bol som v servie, vybral ho povedel ze vymenil uhliky, ale ze uz je zly, ze uz ani nejde na plny vykon, a ze ho budem musiet vymenit, zatial ho ale nechal, a ked nastavim na klime ventilaciu naplno, tak fuka asi tak na polovicny vykon. No teraz v poslednom case mi zacala klima vypinat. Po nejakom case ked cestujem, priblizne po polhodine vypne display na klime a prestane ist, vobec nefuka, a v tejto zime je to strasne, potom zase zapne na chvilu, vypne zapne a dookola, alebo vcera ked som siel asi 5 hodin, tak mi nesla vobec celu cestu. Neviem, ci to moze mat nieco aj s teplotou vonku, lebo sami zda ze mi to robi viac, ked su vonku velke mrazy. Stretol sa uz niekto s tym? Ak ano mohli by ste mi poradit cim to moze byt? Citovat
kobr Odesláno 12. únor 2010 Odesláno 12. únor 2010 Je vadná regulace otáček ventilátoru. Vyměnit regulační tranzistory. Už se to tady probíralo. Dej si \"Hledání\". Je to stejná závada jak na 306 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.