pachota Odesláno 11. únor 2010 Odesláno 11. únor 2010 Chtěl bych se zeptat: Mám dovezenou 307čku z Holandska a je tam plyn Vialle. Je to rok výroby 11/2003 - kdy byl montovaný plyn nevím. Nádrž mám v rezervě ........... ale co se chcu zeptat - kolísá mi volnoběh. Nejdřív to dělalo na obojím. Pak to bylo v servisu - přímo peugeot Tichý - diagnostika v pořádku - jen byl trochu jiný podtlak a zjistili že byl pořád otevřený ventil odvětrávaní nádrže - tak jsem nechal vyměnit celou nádržku s aktivním uhlím (na ní je ten ventil), ale beze změny. Ještě nastavili hodnoty, ale pro benzín. Od té doby se volnoběh na benzín sklidnil, ale ne úplně. Na plynu je to stejný. Nejvíc to bylo znát v době těch mrazů ..... Dělá to, že rafika chvíli lítá kolem 750ot. Jakmile se dotkne hladiny pod 700 tak vyskočí nad 1000 a zase pomalu dolů - pod 700 zase skok nad 1000. Udělá to víckrát a pak zůstane na 1000-1200ot. Párktát prošlápnu plynový pedál a zase se snaží. Někdy i drží těch 750ot ale vícekrát kolísá. Jestli mi někdo dokážete poradit. V peugetu říkali že by to mohla nějak ovlivňovat jednotka od plynu a že oni plyn řešit nebudou. Proto bych se také chtěl zeptat kdo by jste doporučili servis který se zabývá plynem a hlavně značkou Vialle. A to v Ostravě a okolí. Vím že oficiálně dělají Vialle v Praze a blíž ke mě Prostějov! Díky Pepes VF33HNFUC83309736 Citovat
Libor T16 Odesláno 11. únor 2010 Odesláno 11. únor 2010 v prostějově to dělá fedor, je to trochu podivín , ale fakt to umí , vialle je rols roice mezi plyny a když se to nastaví a seřídí tak to šlape jak hodinky , jezdí za ním auta z celé čr a sr , něke jinde těžko něco seženeš. ted postavil novou halu a je ofico bosch servis v perfektně vybaveném moderním servisu , ladí ty plyny , ale i čistí vstřikovače a kompletně řeší celé vstřikování bosch. takže asi jedině tam. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.