Brizan Odesláno 23. únor 2011 Odesláno 23. únor 2011 Myslel sem že to bude vypadat hůř, není zas až tak velká jak se zprvu zdálo. Ten rámeček je obyč na spz nebo něco jiného? [upravil dne 23/2/11 18:19 Brizan] Citovat
Brizan Odesláno 24. únor 2011 Odesláno 24. únor 2011 Tak sem si objednal tuhle kameru, doufám že to nebude nějaký úlet a bude pěkně zobrazovat... http://www.vltava2000.cz/gsm-caraudio/goods-ccmspz-0-cmos-kamera-s-rameckem-pro-spz-format-pal.html Citovat
Přema Odesláno 24. únor 2011 Odesláno 24. únor 2011 Jen ti tato bude vadit z mačkání mikrospínače na otvírání kufru....je to dost široké.....ale uvidíš možná naživo to nebude tak hrozné..... PS. dnes v 10:00 odesláno českou poštou Citovat
Brizan Odesláno 24. únor 2011 Odesláno 24. únor 2011 Nad tím sem taky laboroval, ale když sem si uvědomil že na tom rámečku není spodní tlustá lišta (většinou na reklamu) tak můžu celou SPZ přichytit o něco níže abych tam prsty strčil a bez problémů otevřel. A kdyby ani to moc nezabralo tak si nechám na dia přehodit tlačítko na DO místo na okno na dveře a mělo by být po problému. Až to tam nahodim tak pošlu foto... Kdyby i toto selhalo tak není problém jí prodat a koupit něco jiného, bohužel ale na výběr s IR přisvícením moc není PS. díky za odeslání Citovat
Přema Odesláno 24. únor 2011 Odesláno 24. únor 2011 Ono to přehození dálkáče místo na okno tak na kufr nejde u všech , mě to třeba nejde.....když sem to přehodil tak nešlo vůbec nic ani dálkáčem ani manuálně.....tak jen pro info..... Citovat
Brizan Odesláno 24. únor 2011 Odesláno 24. únor 2011 aha a dá se říci co by to mohlo ovlivňovat? RV, výbava? Já mám 2005 v plný, krom el. sedaček, vyhřejvání a el. sloupku řízení....... Citovat
Přema Odesláno 24. únor 2011 Odesláno 24. únor 2011 No tak to já mám větší výbavu a taky rok 2005 a nejde.....podle mě typ BSI to ovlivňuje..... Citovat
Brizan Odesláno 1. březen 2011 Odesláno 1. březen 2011 Jen ti tato bude vadit z mačkání mikrospínače na otvírání kufru....je to dost široké.....ale uvidíš možná naživo to nebude tak hrozné..... Kupodivu tomu mačkání mikrospínače vůbec nevadí, je tam prostor akorát na prsty. Zatím naprostá spokojenost:D Přemo, měl si pravdu protáhnutí kabelů skrz průchodku mezi kastlí a dveřmi od kufru byl fakt docela porod, ale povedlo se a nic není vidět Citovat
Přema Odesláno 1. březen 2011 Odesláno 1. březen 2011 :potlesk:potlesk A co přepínač a odblok to už ti taky funguje????? [upravil dne 1-3-11 09:26 Přema] Citovat
Brizan Odesláno 1. březen 2011 Odesláno 1. březen 2011 zatím jen přepínač, ten sem zpojil dneska ráno a teď musím k zubaři, tak na to už nenám čas, zatím musím ještě používat tlačítko. Ale odpoledne to dodělám. Je to paráda když to tak pěkně funguje:D Ještě jednou díky za pomoc Přémo:papa Citovat
Přema Odesláno 1. březen 2011 Odesláno 1. březen 2011 Rádo se stalo.......... a jinak přepínač funguje na 100% ??? Citovat
Marcel00 Odesláno 1. březen 2011 Odesláno 1. březen 2011 Kamerka na 407 mozno vhodna len pre coupe... Citovat
Přema Odesláno 1. březen 2011 Odesláno 1. březen 2011 Proč jen pro coupe???? a stejně je bez ifra přisvícení ...tudíž na hovno Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.