Rades Odesláno 9. únor 2010 Odesláno 9. únor 2010 ahoj, chci se zeptat jestli nema nekdo na aute tyhle svetla, pripadne kdyby mel nekdo foto jak to vypada na aute. diky http://tuning.autodoplnky.cz/lampy-autostyle/zadni-tuningove-svetlomety/zadni-tuningove-svetlomety-bile-cervene-peugeot-20-s3076354 Citovat
tomyk Odesláno 9. únor 2010 Odesláno 9. únor 2010 Toto jsou jedine neorigo zadni svetla ktere nejsou na:blicismajlik Videl jsem je ted na jednom bazarovem aute (jak porad hledam cc) a vypadalo to docela dobre. Samozrejme zalezi na barve auta Zkusim to pohledat Citovat
Gitarista001 Odesláno 9. únor 2010 Odesláno 9. únor 2010 Původně zaslal: Rades ahoj, chci se zeptat jestli nema nekdo na aute tyhle svetla, pripadne kdyby mel nekdo foto jak to vypada na aute. diky http://tuning.autodoplnky.cz/lampy-autostyle/zadni-tuningove-svetlomety/zadni-tuningove-svetlomety-bile-cervene-peugeot-20-s3076354 Nemas radsej zaujem o tie co maju celu plochu svetla ciru ? Citovat
Rades Odesláno 10. únor 2010 Autor Odesláno 10. únor 2010 hej asi nee, sice taky nevim jak by to vypadalo ale radsi bych tam mel jeste nejakou cervenou, prijde mi to prirozenejsi :-) Citovat
tomyk Odesláno 10. únor 2010 Odesláno 10. únor 2010 a hlavne musis mit vzadu cervene odrazky. takze bud ve svetle, nebo nekam lepit Citovat
Rejty Odesláno 10. únor 2010 Odesláno 10. únor 2010 podivaj sa na k-tuning.cz..ja mam z tama svetla:) Citovat
Rades Odesláno 10. únor 2010 Autor Odesláno 10. únor 2010 nevypada to spatne ten k-tuning, je asi lepsi si priplatit za poradny ledkovy...uvidim jeste jak to dopadne. Citovat
tomyk Odesláno 10. únor 2010 Odesláno 10. únor 2010 mno myslim ze to cos vybral prvne je asi nejlepsi volba. proc maji lidi tendence delat z auta vanocni stromek s ledkama? Citovat
Rades Odesláno 11. únor 2010 Autor Odesláno 11. únor 2010 tak tak, moje rec...a navic je to nejlevnejsi a nejsnadnejsi zasah. jenom bych to chtel videt jak to vypada na aute nejdriv no Citovat
tomyk Odesláno 11. únor 2010 Odesláno 11. únor 2010 naprosty souhlas. Oni ve fabrice vedeli co a proc tam davaji. Ikdyz musim uznat, ze ty bilo-cervene svetla jsou velice decentni a mohly by byt i pekne, kdyz uz to teda musi byt;) [upravil dne 11/2/10 tomyk] Citovat
The_DoctoR Odesláno 11. únor 2010 Odesláno 11. únor 2010 jo vypadaj přijatelně a celkem bych je i tipoval, že jsou tovární, když bych byl laik Já koupil auto s čirejma světlama zadníma a hned šly pryč do továrních.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.