stranoch Odesláno 11. únor 2010 Autor Odesláno 11. únor 2010 ještě jednou mi to vysvětli??? jsem někdy trochu natvrdlej... dík Citovat
Pe.Tr Odesláno 11. únor 2010 Odesláno 11. únor 2010 dne 14/06/2006 oprava při 140769 km v BElgii , co mysliš sedi ti km? Citovat
stranoch Odesláno 11. únor 2010 Autor Odesláno 11. únor 2010 já myslím, že ne... není to možný... Citovat
MotoMoto Odesláno 11. únor 2010 Odesláno 11. únor 2010 Pokud jsem si spojil dvě vlákna správně dohromady tak jsi to koupil nedávno v bazaru a máš s tím tyhle problémy???? Oni tě na to upozornili, že to nefunguje? Máš předci ze zákona záruku 6 měsíců na zkryté vady. Takže bych jim to hodil na hlavu. Já takhle vrátil celé auto. Nemyslím 807. Citovat
MotoMoto Odesláno 11. únor 2010 Odesláno 11. únor 2010 Těm přetočeným km odpovídá ten vyměněný volant. Citovat
Petis136 Odesláno 12. únor 2010 Odesláno 12. únor 2010 mě se občas samo zapne hlasový ovládání a nejde vypnout-musim ho necht vykecet a je pokoj.Na diag.mi to ukázalo závadu v ovl.světel.a poruchu vnitřního osvětlení ,ale to funguje normálně:myslim:myslim Citovat
plaz Odesláno 13. únor 2010 Odesláno 13. únor 2010 pocinajici porucha packy na hlas ovladani a svetel to mel myslim prave pe.tr Citovat
stranoch Odesláno 14. únor 2010 Autor Odesláno 14. únor 2010 ano... koupil jsem v bazaru, i se zarukou, ale elektronika neni skryta vada... je pravda, ze jsem se pri koupi v tom mel poštourat trošku vic, ale oni mě měli upozornit... no nic... teď vedu nějaké jednání a auto půjde z baráku... půjde vrátit... ještě nevím jestli bazaru anebo jinam... Citovat
MotoMoto Odesláno 14. únor 2010 Odesláno 14. únor 2010 Skrytá vada je vše co je nefunkční a nebyl jsi na to upozorněný. Takže si zbytečně přiděláváš starosti na místo řádné reklamace. Kdyby ti řekli že je vadná elektronika tak máš smůlu, ale pokud ne tak se an to záruka vztahuje samozřejmě. Něco jiného by bylo běžné opotřebení, třeba sjeté brzdové destičky nebo tak, ale závada je závada. Citovat
stranoch Odesláno 15. únor 2010 Autor Odesláno 15. únor 2010 už se mi ozvali, ptali se na všechno co to auto má za poruchy atd... a ještě mi řekli ať to zatím nedávám k soudu... uvidíme co bude... Citovat
stranoch Odesláno 15. únor 2010 Autor Odesláno 15. únor 2010 Původně zaslal: MotoMoto Skrytá vada je vše co je nefunkční a nebyl jsi na to upozorněný. Takže si zbytečně přiděláváš starosti na místo řádné reklamace. Kdyby ti řekli že je vadná elektronika tak máš smůlu, ale pokud ne tak se an to záruka vztahuje samozřejmě. Něco jiného by bylo běžné opotřebení, třeba sjeté brzdové destičky nebo tak, ale závada je závada. to jsem samozřejmě podotkl, ale nikde se ta závada neprojevuje... co se týče těch světel, klaksonu, ostřikovačů a tempomatu... teď to hraju na přetočené km... je to evidentní, protože nějakej tatar to stočil na celé číslo... a to se fakt nedělá... Citovat
MotoMoto Odesláno 15. únor 2010 Odesláno 15. únor 2010 Podle toho co jsi psal se tam projevuje závad asi na deset vozů. Kde jsi to vlastně kupoval? Já jsem v prosinci koupil u Car4u v Praze Renault a za týden jsem jim ho přivezl hodit na hlavu. Bylo to 5 hodin tvrdého jednání, ale nakonec museli ustoupit a vrátit peníze. A to bych řekl že těch závad tam bylo podstatně méně. Citovat
stranoch Odesláno 15. únor 2010 Autor Odesláno 15. únor 2010 koupil jsem v aaa... ale měl jsem už před sedmi lety voyagera a sedm let ani kačka... už s nima jednám... Citovat
Sagic Odesláno 11. květen 2010 Odesláno 11. květen 2010 Nějak se to vyřídilo? Myslim, že by to tady dost lidi zajimalo.. Citovat
Sagic Odesláno 11. květen 2010 Odesláno 11. květen 2010 Nějak se to vyřídilo? Myslim, že by to tady dost lidi zajimalo.. Citovat
stranoch Odesláno 21. červen 2010 Autor Odesláno 21. červen 2010 Vyřešilo... zaplatili nějaké peníze za opravy... a co se týče těch páček, tak jsem koupil na šroťáku novou skříňku BSM3, přehodil a vše kromě klaksonu funguje... takže žádné nové páčky a tak... ušetřil jsem 13000 kč... Citovat
MotoMoto Odesláno 21. červen 2010 Odesláno 21. červen 2010 A celkem to stálo?Pokud to není tajné. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.