Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zapajal uz niekto predne hmlovky na 206tku? Len mi nepiste ze aj toto sa tu uz milion krat pretriasalo lebo mi vyhladavac nic suce nenasiel. Mam packu s ovladanim aj prednych, kabliky tam mam vyvedene original, miesto na relatko v skrinke volne nemam...no nesvietia, .... ani mudra knizka ,,jak na to\" nepomaha.

Odesláno

Pokial tam neboli hmlovky od vyroby, tak pravdepodobne nebude zalozena ani poistka. Zadna hmlovka ma samostatnu poistku, takze mozno aj predne hmlovky maju tiez samostatnu. Ale najpr by to urcite chcelo zmerat, ci mas nejake napätie na tych original kablikoch.

Odesláno

Nasiel som len schemu zapojenia, ale umiestnenie toho rele sa z toho vycitat neda. Nahrada toho rele sa da kupit, googlom som nasiel cenu 10 eciek. Ale ked vravis, ze nemas volne miesto na rele v kabine pod volantom a ani v skrinke pod kapotou ta asi uz bude osadene

Odesláno

Pokud máš origo zapojení a je to se spínáním mlhovek přes BSI, tak je potřeba to povolit na diagnostice. Jinak hoď VIN a můžeme se o tom bavit. Bez identity auta jsou vše jenom dohady.

• O 4 týdny později...
Odesláno

haloo po mesiaci hmlovky nahodene.. Rele som nezohnal no pasuje tam to na ohrev zadneho okna, a kable som nasiel, za svetlami su pekne ulozene v takej zaslepke. Vyzerali ako napajanie štavy do bocnych smeroviek no nedal som sa pomylit....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...