Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

jeppi007 : pokud potrebujes radu jak pridat obrazek tak jak mas napsanej tvuj prispevek tak v pravo nahore zmackni upravit ..potom das dole nahrat soubor..foto musi byt max 800x600..

Odesláno

este mi porad ako mam pridat viac obrazkov naraz...nestalo ma to skoro nic, iba synteticka koza, ktora sa da kupit z galanterie, cca 30€ a chemopren cca 10€ a robil som to celu zimu...je to vsetko rucne site a lepene

[upravil dne 9/2/10 jeppi007]

Odesláno

no do ruky nie je ani siroky, mne tam sedi akurat,prilis uzke volanty nie su velmi dobre,lebo pokial nie su pogumovane tak sa pri jazde jednou rukou smykaju a do tych sirsich sa da velmi dobre opriet...skor ma stve ten velky priemer

Odesláno

Ale pre mna aspon teda je ten veniec ako som uz pisal na :blicismajlik

Samozrejme respekt pred pracou ktoru si vykonal, toto ja vzdy obdivujem ze si clovek najde cas a chut (potom este financie a talent :D) a pusti sa do dacoho takehoto :papa

Odesláno

Aj tie strieborne \"listy\" za mna ee...

Nakolko sa mi zda ze sa davali len na new model, teda myslim ze tu su dolepene ...

Ale sedacky sa mi pacia :papa

Odesláno

da sa take nieco zohnat?ak hej, poslite mi internetovu adresu...hladam take ,,lizatko,, pod predny spojler uz strasne dlho a stale nic tu na slovensku nenachadzam :myslim

Odesláno

hej tie listy su dolepene, davali sa iba na auta s max. vybavou,alebo uz tie nove modely zacali davat na vsetky...neviem ako komu sa to paci, ale mne to tam celkom sekne :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...