Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

docela casto mi ted dela kdyz jedu a vytocim to treba na 2200 a zaradim tak v tom momentu kdy to zacne padat vyjde zvuk..skousel sem to i u volnobehu vytocil sem auto do vyssich otacek a jak pada a dostava se pod 1200 tak vyda takovy plastovy zvuk newim k cemu to prirovnat?nevi nekdo od ceho to je?dival sem se jestli to je od turba ale hadice jsou ok..motor taky tahne dobre jen se mi neco nezda kdyz radim porad ten zvuk slysim asi u 1200 otacek

Odesláno

na 1,6 hdi v blízké rodině chrastil štít na turbu, taková ta hliníková věc. když se to správně zatřáslo, nebo do toho na správnym místě kleplo, dělalo to divy. Hledali jsme to jak blbci skoro měsíc.

Odesláno
Původně zaslal: Radek 306

přijde mi řadit na 1200ot málo, ale druhá věc, co dvouhmotový setrvačník?

neradim na 1200 psal sem ze ten zvuk kdyz auto vytocim na 2200 tak u 1200 jak pada vyda to zvuk..pri razeni taky vytocis 2200 slapnes po spojjce a otacky klesnou

Odesláno
Původně zaslal: Radek 306

přijde mi řadit na 1200ot málo, ale druhá věc, co dvouhmotový setrvačník?

dvouhmotak newim moc tomu nerozumim ale dela to i pri volnobehu.aj za jizdy.jak to proste vytocim na 2200 nebo i vic a ak to pada tak u 1200 vyjde takovy zvuk:myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...