ghotic.ghotic Odesláno 7. únor 2010 Odesláno 7. únor 2010 Ahoj, prosím o radu-auto mi poslední dobou začalo strašně mlátit a poskakovat na příčných nerovnostech v servisu vyměnili uložení prý bylo vymlácené, ale dělá to i nadále... Takže asi tlumiče... Teď jde o to které-vybírám mezi těmito třemi- AL-KO(někdo na ně nadává, kamarád je má a po 50tis v pohodě...) http://www.rajautodilu.cz/zbozi/5663/Tlumic-perovani-Peugeot-306-predni-levy-ALKO.htm Sachs SUP(cenový střed) http://www.rajautodilu.cz/zbozi/5653/Tlumic-perovani-Peugeot-306-predni-levy-Sachs-SUP.htm Sachs ADV(asi to nejlepší??) http://www.rajautodilu.cz/zbozi/5657/Tlumic-perovani-Peugeot-306-predni-levy-Sachs-ADV.htm Vím, že je to rozdíl 1400,-, ale i to je pro někoho dost peněz... Děkuji za rady Citovat
Dopiťák Odesláno 7. únor 2010 Odesláno 7. únor 2010 cus kdyz to vezmu jako co si lidi kupujou samy a pak nam to sem privezou ze to chcou namontovat tak si kupuji sachs nebo monroe ale za me spis origo nebo monroe...ale jestli s autem pocitas na par let tak bych sel asi do origo ja je mam na kabru jeste origo a sou dobry (16let stary )... Citovat
ghotic.ghotic Odesláno 7. únor 2010 Autor Odesláno 7. únor 2010 a origo jsou jaký? KYB? co jsem tak hledal? Citovat
deddo306Break Odesláno 7. únor 2010 Odesláno 7. únor 2010 ja som kupil alko ale už by som do nich nesiel,auto je total tvrde a neviem či može tlmič zamrznut,ale nedavno my zadok skakal jak koza,potom to prešlo,ked sa oteplilo.Moj nazor,radsej dake kvapalinove,značka neviem. Citovat
ghotic.ghotic Odesláno 7. únor 2010 Autor Odesláno 7. únor 2010 deddo-právěže mně přijde že to jde taky nadoraz a nevím, jestli to je zimou nebo jestli už jsou v prdeli... uvidím... ale ty alko asi ne-docela na ně nadávaj... nevím... a ty máš ty plynové? Citovat
ozzy56 Odesláno 7. únor 2010 Odesláno 7. únor 2010 Původně zaslal: deddo306Break ja som kupil alko ale už by som do nich nesiel,auto je total tvrde a neviem či može tlmič zamrznut,ale nedavno my zadok skakal jak koza,potom to prešlo,ked sa oteplilo.Moj nazor,radsej dake kvapalinove,značka neviem. tlumič nezmrzne,musela by se do něho dostat voda...,ale často ,,zmrzne\'\' náprava na 306--dostane se dovnitř voda a ramena jsou tvrdá,nepohyblivá... Citovat
deddo306Break Odesláno 7. únor 2010 Odesláno 7. únor 2010 ano plynové,ono nie su zle,ale auto ma uplne ine vlastnosti,proste je ovela tvrdšie.Ja som ich kupoval tiež preto,mal som problem s buchanim prednej napravy,vymenil som kompet uloženie aj stabilizačne tyčky,teraz sa da povedat že je klud.Jedno čo ma dost serie,je že mi strasne stupla vyska auta hlavne v predu.Pred tym som mal medzeru medzi blatnikom a kolesom ani nie na prst a teraz tam dam celu ruku v pohode.Kamos menil tiež tlmiče od ineho vyrobcu a tomu to nestuplo vobec a to menil aj pružiny. Citovat
ghotic.ghotic Odesláno 7. únor 2010 Autor Odesláno 7. únor 2010 deddo tak což o to tvrdší by mi nevadili-jezdím dost nad limit ale teď mi to jde úplně nadoraz... Je pravda že kámoš si dával na 405 na zadek nové a stouplo mu to taky asi o 5 cm Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.