Benžík Odesláno 8. únor 2010 Autor Odesláno 8. únor 2010 Jeste me napadlo nechat do podlozek vyvrtat jeste jedny diry ale presny a nechat dlouhy srouby. Je to dobry, nebo zavitovy vlozky budou lepsi? Nikdy jsem podlozky nemel, tak nevim. Citovat
Capy Odesláno 8. únor 2010 Odesláno 8. únor 2010 tak nevim ale přijde mi že plácáte nesmysli. šrouby nejsou namáhány na střich a ani nemůžou. To se stane když sou povolený a pak taky uletěj protože na střich vydržej mín než na tah.Monent je přenášen styčnou plochou kola a náboje které k sobě šrouby jen přitlačují. A soustružník ti takhle podložky neupraví to na soustruhu ani nejde bud na vrtačku nebo na frézku s děličkou. Citovat
Benžík Odesláno 8. únor 2010 Autor Odesláno 8. únor 2010 Tak ted uz vubec nevim co s tim. Kotouce taky nemaji ty diry presne stejne velky jako srouby, presne je drzi jenom ty zapusteny M6 a ty se taky neustrihnou, mozna to fakt drzi za stycnou plochu, ne za srouby. Citovat
Blizzard Odesláno 8. únor 2010 Odesláno 8. únor 2010 Capy má pravdu. Drží to třením. už 3 roky jezdím s podložkama a mám tam obyč (tuším pevnost 10.9 nebo 8.8 - podívám se jestli to nemají vyraženo na hlavě) pozink šrouby s integrovanou podložkou (něco jako DIN 9621) a pod nima ještě podložku. Zběsilejch rozjezdů a brždění to taky už vydrželo dost. Kolo se nopovoluje, za jízdy neodpadá od auta, nic nepraská ani jiné katastrofické scénáře . jo, podložky vpředu 15 a vzadu 25mm Citovat
Bloodeye Odesláno 8. únor 2010 Odesláno 8. únor 2010 Nevie niekto poradit nejaku inu spolahlivu znacku poistnych skrutiek ako mcgard? Mam aj tie ale chcem 2x Nema niekto skusenost s OZ racing? Inak najdlhsie sroby od mcgard su 49mm [upravil dne 8.2.2010 Bloodeye] Citovat
čakom Odesláno 8. únor 2010 Odesláno 8. únor 2010 Bloodeye: stačí hledat jinak co to je spolehliva značka? pokud ty kola nekdo bude chtít tak je nezastaví ani pojištovaky. Citovat
Benžík Odesláno 8. únor 2010 Autor Odesláno 8. únor 2010 Kde se dají objednat ty vložky závitů co se dávají do těch podložek, poraďte prosím? Citovat
ozzy56 Odesláno 8. únor 2010 Odesláno 8. únor 2010 Původně zaslal: Capy tak nevim ale přijde mi že plácáte nesmysli. šrouby nejsou namáhány na střich a ani nemůžou. To se stane když sou povolený a pak taky uletěj protože na střich vydržej mín než na tah.Monent je přenášen styčnou plochou kola a náboje které k sobě šrouby jen přitlačují. A soustružník ti takhle podložky neupraví to na soustruhu ani nejde bud na vrtačku nebo na frézku s děličkou. soustružník mi nožem na podložce přesně vyznačí kružnici, na které už lehce vyznačím středy otvorů pro nové závity kolových šroubů (vložky)...,to ostatní na soustruhu opravdu neudělá,vím... já bych na svém voze 60 mm dlouhé kolové šrouby nechtěl Citovat
Benžík Odesláno 8. únor 2010 Autor Odesláno 8. únor 2010 No právě proto se ptam na ty vložky, až budu vědět co tam dát, začnu shánět kdo to udělá. Takový vložka závitů jako tam dal Čakom by se mi líbily. Nevíte kde je sehnat? [upravil dne 8/2/10 Benžík] Citovat
Benžík Odesláno 9. únor 2010 Autor Odesláno 9. únor 2010 Poradte mi prosim kde koupit ty vlozky zavitu, nikde to nemuzu najit, nebo staci vyriznout zavity rovnou do tech podlozek? Citovat
Luboš406k Odesláno 4. duben 2010 Odesláno 4. duben 2010 Může mi někdo poradit kde seženu klíč na bezpečnostní šrouby MC GARD. Podařilo se mi ho ztratit a nemám ani kód klíče. Díky. Citovat
Benžík Odesláno 4. duben 2010 Autor Odesláno 4. duben 2010 Bez kodu ho neseženeš, univerzální na to určitě neni. Asi jedině do servisu a navařit matky na šrouby. Můžeš na to zkusit natlouct ořech z goly a tim to povolit, ale na to asi budou ty šrouby moc tvrdý. [upravil dne 4/4/10 Benžík] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.