Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

307 - následek včerejšího přetahování s kancem

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Y2K

Ak by ti tam paslo lizatko z 406 coupe jedno by som mal...

Děkuju za nabídku, ale rozhodnul jsem se že ho tam nedam, stejně bych ho asi někde mladá vodrbala :bacha

Odesláno
Původně zaslal: omegascream

na dorábaný alarm by som si dal bacha.....mne niečo odrovnáva BSI a alarm je jedným z horúcich kandidátov. Keď budem mať trochu čas zabehnem do servisu či sa podozrenie potvrdí.....

Ináč pekný vagón:super

Děkuju děkuju :D

Mám Jablotron ATHOS, a zatim v poho :super co máš ty za alarm?

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Děkuji děkuji :super nejsou to ale moje vysněný CHALLENGERY :(

no jsou tam nazutý odrbaný 215/40, tak nevim co bych tam měl nazout, co myslíte? Budu rád za každou radu :D

[upravil dne 10/4/10 vojtasUL]

Odesláno

205/50 alebo 215/45. Osobne som za tie prvé. 110k nie je žiaden trhač :)

ja mam 215/40.ale jak sam vis to auto pouzivam jen sporadicky na projizdky a prijde mi to celkem pohodlne..ale nesmis trefit diru po zime..to je jas s normlanim autem,ale trochu horsi mno...volil bych 205/40(45) asi

Odesláno

Rejty: no ani tak nejde o profil, keďže výška gumy je pri 205/50 aj 215/45 stále rovnaká (dávať 215/40 je blbosť kôli veľkosti kolesa, ale tak ak by chcel...) a fakt nemyslím, že by to bolo nepohodlné. Ja sám ľutujem, že som nekúpil 17-ky, ale ide o to, že s 215 kami sa podľa mňa bude ten motor trápiť. Ešte k tomu je to kombík, takže váha samotného auta :)

Odesláno

Rejty: no ani tak nejde o profil, keďže výška gumy je pri 205/50 aj 215/45 stále rovnaká (dávať 215/40 je blbosť kôli veľkosti kolesa, ale tak ak by chcel...) a fakt nemyslím, že by to bolo nepohodlné. Ja sám ľutujem, že som nekúpil 17-ky, ale ide o to, že s 215 kami sa podľa mňa bude ten motor trápiť. Ešte k tomu je to kombík, takže váha samotného auta :)

porad resite ze je to pro motor tezke...1,6 HDi si ymslim ma dostatecny vyxkon na to aby utahla i 215ky..ale 205 bude lepsi:):P

Odesláno

Tak jedna aktuální po přezutí :) zatim sem tam nechal ty 215/40, a bez problému to jede :super nepocejtil sem rozdíl mezi 205/55R16 a 215/40R17 :myslim

Cestou z garáže sem se stavil v Baumaxu a koupil bílej Alkyton na brzdy :)

[upravil dne 11/4/10 vojtasUL]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...