Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Trochu me zlobi brzdy u GTIcka.Chvili brzdi krasne a chvili jakoby nesel posilovac a je strasne tvrdy pedal a brzdi nic moc.Podtlak na brzdy je tam kde ma byt tak nevim v cem je chyba... Netusite co je to za blbost? :myslim

[upravil dne 6/2/10 SV 24]

Odesláno

třeba ta podtlaková hadice by mohla bejt děravá a když se blbě hne tak podsává...už jsem to taky na jednoum autě viděl. Pořádně ji prohlídni:super

Odesláno

jasny poradne to okouknu.Dela to jak kdy az ted.Pred tim sem s ni jezdil a super brzdila... :myslim

p.s.: psal sem tu SZ :papa

[upravil dne 7/2/10 SV 24]

Odesláno

Co brzdová kapalina, jak je stará? Váže na sebe vlhkost z okolního prostředí a už se mi stalo že mi \"přimrzla\".... a pedál byl tvrdý )jakoby bez posilovače) a za chvíli už OK

[upravil dne 7/2/10 Petr0604]

Odesláno

Mě to dělalo taky,nakonec stačilo koupit v Kelly tu opravnou sadu na brzdovej válec,stojí pár korun,ale pak zase musíš znova odvzdušnit a podobně....ale za zkoušku by to stálo.Ale nejdřív projdi hadice a vedení,třeba je to jen nějaká prkotina;)

Odesláno

Já měl právě posilovač,novej stojí paletu a starej je risk,tak se vyměnilo to těsnění a paráda,jako novej (ono na něm nic jinýho skoro ani není):D Tak hodně zdaru;)

• O 7 měsíců později...
Odesláno

ahojte potreboval by som vedieť koľko sa môže brať z brzdových kotúčov pri frézovaní,aby neboli moc tenké.ak niekto vie,tak mi to sem hodte nech zas volačo nepofugám :roker

Odesláno
ahojte potreboval by som vedieť koľko sa môže brať z brzdových kotúčov pri frézovaní,aby neboli moc tenké.ak niekto vie,tak mi to sem hodte nech zas volačo nepofugám :roker

nový kotouč se má sjet podle dokumentace z každé strany o max. jeden milimetr--takže se stáčením nebo frézováním staršího kotouče nemá co ubrat...

kup nové kotouče, dnes už to není taková pálka :papa

• O 5 týdnů později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...