Havlicek.Lukas Odesláno 9. květen 2016 Odesláno 9. květen 2016 jenze Xcarling ovladas z ovladani radiaa ten tvuj transmitej ej aspon stereo ??uprime mi to prijde jako dost blby reseni - dorazis do mist kde na tvoji frekvenci mas nejake mistni radio a ses v perdeli Citovat
Návštěvník Odesláno 9. květen 2016 Odesláno 9. květen 2016 No v podstatě stačí najít pojistku, která je napájená i při vypnutí klíčku. Pak se použije tohle a není problém se stálým +12V. Citovat
PajaXV Odesláno 9. květen 2016 Odesláno 9. květen 2016 jenze Xcarling ovladas z ovladani radia a ten tvuj transmitej ej aspon stereo ?? uprime mi to prijde jako dost blby reseni - dorazis do mist kde na tvoji frekvenci mas nejake mistni radio a ses v perdeli Ano je stereo a mě osobně to v rámci ceny příjde jako dost dobré řešení. Pokud víš o nějakém, které mě za tu cenu udělá lepší práci, tak sem s ním. Ovládání mne zas až tak netrápí, mám na kartě vybrané písničky a nechávám je prostě hrát, nepotřebuji je přeskakovat nebo nějaké složité manipulace. Ikdyž bylo by fajn ovládat přes rádio, ale za tu cenu co stojí xcarlink... Se stanicemi jsem zatím neměl problém, jezdím převážně stejnou trasu a "místní" stanice jedou jiné frekvence, když se náhodou někdy dostanu někam kde bude konfliktní frekvence 99,9 tak pořeším operativně, nepočítám, že to bude nějak často, zatím se to nestalo ani mimo běžný region. Citovat
machulda Odesláno 9. květen 2016 Odesláno 9. květen 2016 Když dorazím do míst, kde se frekvence hádají, tak prostě přeladím na jinou Já jsem s transmitrem spokojenej Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.