mblcz Odesláno 4. únor 2010 Odesláno 4. únor 2010 Ahoj, chtěl bych se zeptat zda někdo nemáte schéma zapojení budíků. Respektive se mi jedná o zapojení pinů v konektorech. Mám 206 r.v.2000 1.4 (55kW) benzín Díky moc za pomoc Citovat
mblcz Odesláno 4. únor 2010 Autor Odesláno 4. únor 2010 Ctěl bych vědět co co napájí, abych si je mohl odskoušet na stole než je vrazím do auta... Citovat
Free-style Odesláno 4. únor 2010 Odesláno 4. únor 2010 aha..ale prece sundani,zapojeni a eventuelni odpojeni neni tak zdlouhave... myslel jsem,ze mas nejaky napad co se tyka vylepseni.. Citovat
mblcz Odesláno 4. únor 2010 Autor Odesláno 4. únor 2010 Pokud bydlíš v paneláku a nemáš garáž, tak jakékoli experimentování v týhle zimě v autě není příjemný. Citovat
Free-style Odesláno 4. únor 2010 Odesláno 4. únor 2010 nesmis byt tak precitlivelej bydlim taky v panelaku takze jsem odkazan na parkoviste a nebo prilehla mista,ale hlavne auto ti topi, ne? a budiky z venku nedelas Citovat
HonzaZ Odesláno 4. únor 2010 Odesláno 4. únor 2010 Obávám se, že na stole toho moc neodzkoušíš, protože budíky potřebují ke spolupráci BSI. Jinak, pokud budu vědět VIN auta z kterého jsou, tak bych měl mít zapojení konektorů. Citovat
mblcz Odesláno 4. únor 2010 Autor Odesláno 4. únor 2010 Moje VIN: VF32AKFXF40497367 Neříkej mi, že nerozítím kontrolky a podsvětlení. To je to oč mi běží. :-))) Díky za každou pomoc, která mne poposune k cíli. Citovat
HonzaZ Odesláno 4. únor 2010 Odesláno 4. únor 2010 Takže se jedná o tvoje budíky. Uvidíme jak to bude. Citovat
mblcz Odesláno 4. únor 2010 Autor Odesláno 4. únor 2010 Jo jedná se o moje budíky. Chci si s nima malinko pohrát tak jsem na netu koupi druhý abych mohl experimentovat a nebolelo mne nějaké to zaškobrtnutí. Ale to neznamená že se mu nechci vyhnout :-))) Citovat
HonzaZ Odesláno 4. únor 2010 Odesláno 4. únor 2010 Pozor na stav kilometrů, kdyby jsi ty jiné chtěl dát do svého auta. Mohly by ti přepsat BSI na vyšší počet kilometrů pokud jej mají. Citovat
mblcz Odesláno 4. únor 2010 Autor Odesláno 4. únor 2010 Jak to myslíš? To je snad jen zobrazovací jednotka ne? A kdyby tak by to mohlo jít nějak vynulovat (total reset budíků) nebo ne? A podařilo se ti prosím sehnat to zapojení pinů? Citovat
HonzaZ Odesláno 4. únor 2010 Odesláno 4. únor 2010 Už se tu několika hochům stalo, že dali budíky s více kilometry a v BSI se to přepsalo na vyšší hodnotu. A naopak budíky s nižším a ty se přepsaly podle BSI na vyšší. Takže pozor. Na těch pinech se už pracuje. Citovat
mblcz Odesláno 5. únor 2010 Autor Odesláno 5. únor 2010 Původně zaslal: HonzaZ Máš to v mailu. Velice děkuji Citovat
mblcz Odesláno 5. únor 2010 Autor Odesláno 5. únor 2010 Jestli to chápu správně, tak se prioritně bere vyšší hodnota a nezáleží kde je zapsaná. Prostě se obě počítadla srovnají dle vyšší hodnoty. Jsem zvědav až mi přijdou a zkusím je. Uvidíme co se ukáže, teda jestli se něco ukáže :-))) Ještě jednou dík a mějte se Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.