Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, chtěl bych se zeptat zda někdo nemáte schéma zapojení budíků. Respektive se mi jedná o zapojení pinů v konektorech.

Mám 206 r.v.2000 1.4 (55kW) benzín

Díky moc za pomoc

Odesláno

Obávám se, že na stole toho moc neodzkoušíš, protože budíky potřebují ke spolupráci BSI. Jinak, pokud budu vědět VIN auta z kterého jsou, tak bych měl mít zapojení konektorů.

Odesláno

Moje VIN: VF32AKFXF40497367

Neříkej mi, že nerozítím kontrolky a podsvětlení. To je to oč mi běží. :-)))

Díky za každou pomoc, která mne poposune k cíli.

Odesláno

Jo jedná se o moje budíky. Chci si s nima malinko pohrát tak jsem na netu koupi druhý abych mohl experimentovat a nebolelo mne nějaké to zaškobrtnutí. Ale to neznamená že se mu nechci vyhnout :-)))

Odesláno

Jak to myslíš? To je snad jen zobrazovací jednotka ne? A kdyby tak by to mohlo jít nějak vynulovat (total reset budíků) nebo ne?

A podařilo se ti prosím sehnat to zapojení pinů?

Odesláno

Už se tu několika hochům stalo, že dali budíky s více kilometry a v BSI se to přepsalo na vyšší hodnotu. A naopak budíky s nižším a ty se přepsaly podle BSI na vyšší. Takže pozor. Na těch pinech se už pracuje.

Odesláno

Jestli to chápu správně, tak se prioritně bere vyšší hodnota a nezáleží kde je zapsaná. Prostě se obě počítadla srovnají dle vyšší hodnoty. Jsem zvědav až mi přijdou a zkusím je. Uvidíme co se ukáže, teda jestli se něco ukáže :-)))

Ještě jednou dík a mějte se

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...