Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

306 TD ... zvuky z motoru ... aktual, co s tím ?

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim, chtěl bych se poptat zkušenějších a znalejších ... Poslední dobou se mi začínaj ozývat zvuky mototu dle otáček motoru. Zvuk přichází z pravé části motoru a je to jako by sičení nebo dření něčeho o něco, nejsem zkušený, ae mám pocit že by to mohl být alternátor nebo kladky k němu přidělaný, určitě to není zimou, zvuk se ozývá i u zahřátého motoru. Dík za případný rady :myslim

[upravil dne 5.2.2010 apfelix]

Odesláno

pravá část motoru, to je myšleno před řidičem nebo spolujezdcem? jinak upřesni víc odkud to jde..může to být turbo, kladky, řemeny, nebo jak píšeš altík

Odesláno

je to na straně spolujezdce.... turbo to není, řekl bych že jsou to kladky od altíku a nebo on samotnej to nevim ... rozvody by měli bejt ok .... zejtra poslechnu pořádně a zkusim napsat víc

Odesláno

tak jsem se kouknul a je to podle mě jak jsem si myslel od kladek co vedou k alternátoru, nejsem si jist, jestli to není on sám, ae při poslechu od pravého předního kola ( aby nebyl takový hluk od motoru ) se mi zdá daleko slyšitelnější muj problém. Nemá někdo nějaký nápad na vyřeší? nesetkal se s tím někdo? jde mi to to jestli to je nějaký závažný problém a nebo se nejedná o nic velkýho .... nerad bych jel a nejednou nejel jestli mi rozumíte :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...