Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Poraďte,přestata mi topit 306ka motor drží teplotu normálně ale topení je studené,teda když sahnu na hadice co jdou do topení tak jsou jen vlažné,jedna se o motor 1.6.

Díky

Odesláno
Původně zaslal: Líby

taky bych to videl na radiator,tenhle rok jsem uz menil u dvou aut a topeni pak bylo uplne jine

sorry že se zeptám takhle mimo.Jakým způsobem ještě testuješ radiátor že je v háji,jde mi totiž o to že matce blbě topí 205 a přitom chladící okruh je v cajku...
Odesláno

Pokud myslis ze mas ucpany topeni, odpoj ho od motoru a pripoj na zahradni hadici, poustej do nej vodu (chce to dalsi hadici na vystup topeni na odtok vody abys nemel mokrej celej motor) a sleduj jestli voda vytejka ven dost silnym proudem. Pokud ne, je topeni ucpany. Zaroven se takle i proplachne, na to se prodavaji i naky chemikalie.

Odesláno

Odvzdušněný to je nejspíš dobře,z toho odvzdušnováku na hadici řii cca 2000ot voda stříká,kapaliny je dost a termostat jsem daval novej,loni jsem davel nové rozvody i vodní čerpadlo tak to doufám nebude,vidím to taky na ten radiator,to asi znamená vyndat celou přístrojovku ven co?

Odesláno

zkus ho nejdriv proplachnout. Hadici s vodou. Nevyndavej ho z auta, za motorem z nej odpoj hadice a misto nich dej hadici pripojenou na vodovad a proudem vody to proplachni, muzes na to zkusit sehnat i nakej chemickej pripravek. U nekterych peugeotu se pri vyndani radiatoru nemusi sundavat palubka, u 306 asi jo. Dolly1010 to tu moc pekne popisoval.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...