noradek Odesláno 3. únor 2010 Odesláno 3. únor 2010 Poraďte,přestata mi topit 306ka motor drží teplotu normálně ale topení je studené,teda když sahnu na hadice co jdou do topení tak jsou jen vlažné,jedna se o motor 1.6. Díky Citovat
EXI.60 Odesláno 3. únor 2010 Odesláno 3. únor 2010 máš pořádně odvzdušněno?pokud ano zkus jestli ti netvrdnou hadice. Citovat
OK406 Odesláno 3. únor 2010 Odesláno 3. únor 2010 Napadá mě termostat, špatný chladič nebo málo kapaliny či zavzdušněné. [upravil dne 3/2/10 OK406] Citovat
Líby Odesláno 3. únor 2010 Odesláno 3. únor 2010 taky bych to videl na radiator,tenhle rok jsem uz menil u dvou aut a topeni pak bylo uplne jine Citovat
EXI.60 Odesláno 3. únor 2010 Odesláno 3. únor 2010 Původně zaslal: Líby taky bych to videl na radiator,tenhle rok jsem uz menil u dvou aut a topeni pak bylo uplne jine sorry že se zeptám takhle mimo.Jakým způsobem ještě testuješ radiátor že je v háji,jde mi totiž o to že matce blbě topí 205 a přitom chladící okruh je v cajku... Citovat
dolly1010 Odesláno 3. únor 2010 Odesláno 3. únor 2010 Určitě to nejdřív zkus odvzdušnit. Ona 306ka ubec blbě topí... Citovat
Benžík Odesláno 3. únor 2010 Odesláno 3. únor 2010 Pokud myslis ze mas ucpany topeni, odpoj ho od motoru a pripoj na zahradni hadici, poustej do nej vodu (chce to dalsi hadici na vystup topeni na odtok vody abys nemel mokrej celej motor) a sleduj jestli voda vytejka ven dost silnym proudem. Pokud ne, je topeni ucpany. Zaroven se takle i proplachne, na to se prodavaji i naky chemikalie. Citovat
noradek Odesláno 4. únor 2010 Autor Odesláno 4. únor 2010 Odvzdušněný to je nejspíš dobře,z toho odvzdušnováku na hadici řii cca 2000ot voda stříká,kapaliny je dost a termostat jsem daval novej,loni jsem davel nové rozvody i vodní čerpadlo tak to doufám nebude,vidím to taky na ten radiator,to asi znamená vyndat celou přístrojovku ven co? Citovat
Benžík Odesláno 4. únor 2010 Odesláno 4. únor 2010 zkus ho nejdriv proplachnout. Hadici s vodou. Nevyndavej ho z auta, za motorem z nej odpoj hadice a misto nich dej hadici pripojenou na vodovad a proudem vody to proplachni, muzes na to zkusit sehnat i nakej chemickej pripravek. U nekterych peugeotu se pri vyndani radiatoru nemusi sundavat palubka, u 306 asi jo. Dolly1010 to tu moc pekne popisoval. Citovat
Líby Odesláno 4. únor 2010 Odesláno 4. únor 2010 proplachnout vodou urcite ale ty sajrajty bych do toho nedaval,ale treba s tim ma nekdo dobre zkusenosti Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.