Marcel505 Odesláno 22. únor 2010 Autor Odesláno 22. únor 2010 Původně zaslal: honza406-komisar koukám není asi zájem tak jak jsem psal počkám do konce měsíce a likviduji Když to teď vidím na fotce, je to fakt škoda vyhodit. Asi to vezmu. Ale jak se domluvíme, chce se Ti s tím pak běžet na poštu? Původně zaslal: peugeot09 Je tam něco i o 206? O 206 mám něco já, máš to zde: A ještě něco 206kách bude... Citovat
punkac Odesláno 22. únor 2010 Odesláno 22. únor 2010 Honzo, mě to je líto vyhodit, kolem 15. března jedu na asi 2 dny na chalupu do Lhenic a není problém se pro to v Buďějkách stavit, kdyžtak pošli telefén do SZ, snad se trefím dotvých šichet Citovat
Marcel505 Odesláno 22. únor 2010 Autor Odesláno 22. únor 2010 Tak Honzo, ať si to vezme někdo najednou. Jestli to chce celé punkac, proč ne. Do té půlky března by to počkalo ne? Citovat
punkac Odesláno 24. únor 2010 Odesláno 24. únor 2010 PRO HONZU406, SARKOMI, KOMISAŘE, atd... co jsem nabídl, to jsem nabídl, ale jestli to tak moc zavazí, klidně to vyhoď vnucovat se opravdu nehodlám, v tom případě ale nechápu, proč jsi to nabízel já už pro to nepojedu! hlavně nevím, proč si smázl příspěvek nad tímto mým, který potom nedává smysl, už vůbec nechápu, proč jsi vyhodil jednu krabici, která na někoho, komu ještě mohla udělat radost, mohla 20 dní počkat. Fakt ti nerozumím.... Na jednu stranu jsi šikovnej, všem supr radíš a na druhou stranu máš někdy nějakou děsně ublíženeckou náladu, které tu asi nikdo pořádně nerozumí [upravil dne 24/2/10 punkac] Citovat
Guest servisman Odesláno 24. únor 2010 Odesláno 24. únor 2010 až tě pošle pár emailů do pí... že si hraji na chytrolína a machra, nehledě ,že jsem jen horlivý nadčenec tak jsem to smazal a zrušil svoji nabídku. [upravil dne 10/3/10 honza406-komisar] Citovat
punkac Odesláno 24. únor 2010 Odesláno 24. únor 2010 jenže to jsem ti já Honzo nikdy neřekl a nenapsal, nemusel bys nás házet všechny do jednoho pytle, ale samozřejmě je to jen a jen tvé rozhodnutí, které plně chápu Citovat
Marcel505 Odesláno 1. březen 2010 Autor Odesláno 1. březen 2010 Honzo, dost lidí ví, že jsi zručný a víš toho v tomhle oboru hodně. Je toho důkazem tvá práce jak na autech, tak na foru. Tak bych čekal, že se dokážeš povýšit nad ty, kteří se Tě snaží nějak shodit či pomluvit, a ne že se najednou trhneš, a zrušíš svou nabídku, kterou chtěl punkac přijmout. Citovat
OK406 Odesláno 2. březen 2010 Odesláno 2. březen 2010 Tak jsem si dneska přečtl tento příspěvek a je mi líto, že se Honza406=komisar nezmínil, že by něco takového ,,likvidoval\". Vzal bych vše. Pokud ho někdo poslal, jak uvádí v příspěvku do p***i prostřednictvím emalů, tak ať napíše kdo. Jistě to dotyční vysvětlí. Douchám, že to není výmysl. Citovat
punkac Odesláno 2. březen 2010 Odesláno 2. březen 2010 OK406: Nevzal, protože já se přihlásil první Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.