Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim vim ze toto tema tu bylo uz nekonecne krat ale porad jsem se nedozvedel to co jsem chtel.

Kdyz ma studeny motor tak je vse o.k jakmile se motor ohreje tak pri vyrazeni u krizovatky motoru klesnou otacky a chcipne kdyz jedu delsi dobu stejnou rychlosti a chci zrychlit tak motor nema snahu a po delsi dobe se chytne a proto vas prosim o radu. co mam jako prvni zkontrolovat a co po tom diky moc.

Mam 1.9 SRDT r.v 1996 dik.

Odesláno

Pod zadným sedadlom by mal byť kruhový otvor v ňom je prístup do nádrže. Okolo je taká veľká plastová matica, opatrne poklepom povoliť a vyjde ti von plavák so sitkom a čerpadlom. Niektoré modely však ten otvor pod sedadlami nemajú a treba ho vyrazať, tak sa pozri.

Odesláno

teplotni cidlo ne to by nezdechalo teply, uz mas ridici jednotku,? , stejne bych tipl ze to nekde bere vzduch. co treba pumpicka na filtru.-pokud ji tam mas a nebo predehrev nafty, lehce peohnila trubka pod autem... , profouknout palivove potrubi..

Odesláno

Pumpicka tam je rikali mi ze v ni je membrana a ta muze taky malo propoustet, nevim co je na tom pravda.jinak RJ nevim jestli tam je asi snad jo. Predehrev nafty bude taky o.k strartuje pekne. a profouknout to bych mohl zkusit. Zitra to zkusim. :fnuk

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...