mates306 Odesláno 31. leden 2010 Odesláno 31. leden 2010 Prosím o radu, jak vyřešit odskok na 306 break. Chci trochu převařit SPZ a dát zámek pryč. Ale jak to vyřešit ? ? Dík za každý info [upravil dne 31/1/10 mates306] Citovat
Dakie Odesláno 1. únor 2010 Odesláno 1. únor 2010 co lanko od řidiče, jako to má třeba forman? Citovat
Medvěd Odesláno 1. únor 2010 Odesláno 1. únor 2010 Sorry za , ale to ses inspiroval u Felicií ? Citovat
309GT Odesláno 1. únor 2010 Odesláno 1. únor 2010 Normální elektromagnetickej odskok a spínací tlačítko http://www.escape6.cz/exterier/elektromagnetice-odskoky/Elektromagneticky-odskok-slabsi/ Tenhle mám dva roky na 309ce a nikdy žádnej problém;) Montáž taky úplně jednoduchá,jen vyndáš origo centrál a k zámku to přpojíš,zapojíš elektriku a jedeš Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 1. únor 2010 Odesláno 1. únor 2010 Medved Tohle asi nebude tva parketa Tu se jedna o tuning Pokial som to spravne pochopil, mates306 chce na zadnych 5 dverach 306 Break zavarit, resp. zahladit vyrez na SPZ a take zamek ... Tym vznikne rovna jednoliata plocha Mne osobne sa to paci, vzhladovo ... Tym padem ale nemuze otevirat zadni dvere kufru nejakou klikou zvnutra + tak poterbuje nejaky odskok, co mu kufor pootvori ked za nieco zatiahne, popripade nieco zmagne ... Urcite bych to robil elektricky, nestoji to az tak moc http://www.alarmshop.sk/elektromagnet-p-144.html Pokial mas autoalarm, tak uz aj tie lacnejsie maju moznost vstupu na otvorenie kufru ... Tj to znamena, ze na dialkaci od alarmu mas 3 cudle, jeden aktivuje, jeden deaktivuje alarm, a jeden otevre kufr... Tj ides si len neco sebrat do auta, tak ho nemusis otvarat, a nieco zmaginat, len proste si s dialkou otvoris Citovat
mates306 Odesláno 2. únor 2010 Autor Odesláno 2. únor 2010 Odskok lankem od řidiče by byl i dobrý nápad, ale větší problém je, jak otočit zámek aby to fungovalo. Medvěd: Nevím co se Ti na tom nelíbí, já jsem rád za každou radu ! ! 309GT: Mohl bys mi napsat jak jsi to udělal? Pořád si nedokážu představit jak a kam jsi dal ten elektr.magnet odskoku. Klidně na SZ. všem dík Citovat
309GT Odesláno 3. únor 2010 Odesláno 3. únor 2010 Škoda že už nemám ty fotky:( Ale je to jednoduchý,ten set na odskok obsahuje ještě táhlo a takovej pásek s dírkama na přichycení.Prostě tam kde je teď motorek od centrálního zamykání dáš ten odskok,a na zámek dáš z odskoku to táhlo tam jak byl navedenej centrál.Pak to tam někde ukostříš a přivedeš jen plus přez spínací tlačítko (já to mám místo autozapalovače,protože 309 ho má stále pod proudem) nebo odkudkloli jinde (plus určitě najdeš ) a vesele otvíráš.Bohužel už nemám ty fotky z montáže,ale nic složitýho na tom není.Jinak ten odskok vypadá stejně jako motorek od centrálu,ale není tak silný....Ten jak jsem dával odkaz mám dva roky a skoro denně ho používám.Nikdy žádný problém....vlastně jo,ale to nebylo odskokem ale přimrzlýma kufrovýma dveřma:D Citovat
mates306 Odesláno 3. únor 2010 Autor Odesláno 3. únor 2010 No tak teď už je to na jen ručičkách a času. Děkuji všem za radu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.