Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Prosím o radu, jak vyřešit odskok na 306 break. Chci trochu převařit SPZ a dát zámek pryč. Ale jak to vyřešit ? ? Dík za každý info :myslim

[upravil dne 31/1/10 mates306]

Odesláno

Medved :D Tohle asi nebude tva parketa :D Tu se jedna o tuning :)

Pokial som to spravne pochopil, mates306 chce na zadnych 5 dverach 306 Break zavarit, resp. zahladit vyrez na SPZ a take zamek ... Tym vznikne rovna jednoliata plocha :) Mne osobne sa to paci, vzhladovo ...

Tym padem ale nemuze otevirat zadni dvere kufru nejakou klikou zvnutra + tak poterbuje nejaky odskok, co mu kufor pootvori ked za nieco zatiahne, popripade nieco zmagne ...

Urcite bych to robil elektricky, nestoji to az tak moc

http://www.alarmshop.sk/elektromagnet-p-144.html

Pokial mas autoalarm, tak uz aj tie lacnejsie maju moznost vstupu na otvorenie kufru ...

Tj to znamena, ze na dialkaci od alarmu mas 3 cudle, jeden aktivuje, jeden deaktivuje alarm, a jeden otevre kufr...

Tj ides si len neco sebrat do auta, tak ho nemusis otvarat, a nieco zmaginat, len proste si s dialkou otvoris :):P

Odesláno

Odskok lankem od řidiče by byl i dobrý nápad, ale větší problém je, jak otočit zámek aby to fungovalo. :nevim

Medvěd: Nevím co se Ti na tom nelíbí, já jsem rád za každou radu ! ! :bacha

309GT: Mohl bys mi napsat jak jsi to udělal? Pořád si nedokážu představit jak a kam jsi dal ten elektr.magnet odskoku. Klidně na SZ.

všem dík

Odesláno

Škoda že už nemám ty fotky:( Ale je to jednoduchý,ten set na odskok obsahuje ještě táhlo a takovej pásek s dírkama na přichycení.Prostě tam kde je teď motorek od centrálního zamykání dáš ten odskok,a na zámek dáš z odskoku to táhlo tam jak byl navedenej centrál.Pak to tam někde ukostříš a přivedeš jen plus přez spínací tlačítko (já to mám místo autozapalovače,protože 309 ho má stále pod proudem) nebo odkudkloli jinde (plus určitě najdeš;) ) a vesele otvíráš.Bohužel už nemám ty fotky z montáže,ale nic složitýho na tom není.Jinak ten odskok vypadá stejně jako motorek od centrálu,ale není tak silný....Ten jak jsem dával odkaz mám dva roky a skoro denně ho používám.Nikdy žádný problém....vlastně jo,ale to nebylo odskokem ale přimrzlýma kufrovýma dveřma:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...